Foot fetish

• Začetnik teme Začetnik teme petar69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neznam koliko znate vk platformu tamo sam preko fetishbalkan kupio pristup video zapisima nase produkcije exyu serbia bosna i hrvatska devojke rade dominaciju... i mogu reci da je to najbolji sadrzaj jer do sad nikad nisam vidio nase cure da snimaju bdsm klipove ostavicu ispod par slika da vidite o cemu pricam

Slika1

slika2

slika3

slika4

Cao, zanima me da li postoji neka maserka koja radi foot fetish seanse u BG? Footjob, lizanje i obozavanje stopala itd..
Za sad sam probao ovu:

Daleko-Obrenovac-Dobro-izgleda-35-evra.png

Isao sam ukupno 3 puta, prvi put je bilo super. Zna da radi odlican footjob, stopala su ok, ona je cista i ok je izgledom (nije kao na slikama i ne skida nista). Previse je pricljiva za moj ukus ali boze moj, bilo je lepo.
Drugi put je bilo lošije zbog njenog raspolozenja, a treci put bas lose jer je bila nadrkana, pricala mi je kako smo joj svi mi isti i kako hoce samo da odradi posao pa da idem - verujem da jeste tako, ali to ne moras da mi pricas i kvaris ceo dozivljaj. Posle toga mi se vise nije dolazilo. Cena je ok, ali je daleko.

Ako ima neka u Bg ne racunajuci okolne gradove koji nisu BG molim za preporuku. Hvala!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh