OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.
onlyfans.com
Dali je neko imao iskustva s ovom djevojkom? Bila je na fetlife i dala mi je tu vezu od onlifans , pisali smo kratko na fetu ali je nestala rekla je da je iz rusije govori i nas jezik i da je trenutno u zagrebu radi foot fetish i dominaciju ... nazalost nestala je a meni je ostao samo taj kontakt pa me zanima dal je neko od vas bio kod ove osobe jer ja nisam uspio da se dogovorim uzivo, pisali smo rekla je da joj je ok to sve sto zelim foot fetish , samo je cena 250 koju je rekla neznam puno o njoj jer po slikama tela sam mogao zakljucit da lepo izgleda naravno lice je krila kao mnoge druge. Sad mi je najgore sto je nestala sa feta a ja nemam mogucnost da je ponovo kontaktiram osim da se prikljucim kanalu koji mi je ostavila u poruci, ali bi volio ako neko postoji da ima iskustva da mi pomogne jer cijena od 250 nije mala za ovaj uzitak a neznam ni kakva je u ovom poslu, bio bi zahvalan ako bi mi neko pomogao ako poznaje da ovde kaze svoje misljenje