Foot fetish

• Začetnik teme Začetnik teme petar69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dali je neko imao iskustva s ovom djevojkom? Bila je na fetlife i dala mi je tu vezu od onlifans , pisali smo kratko na fetu ali je nestala rekla je da je iz rusije govori i nas jezik i da je trenutno u zagrebu radi foot fetish i dominaciju ... nazalost nestala je a meni je ostao samo taj kontakt pa me zanima dal je neko od vas bio kod ove osobe jer ja nisam uspio da se dogovorim uzivo, pisali smo rekla je da joj je ok to sve sto zelim foot fetish , samo je cena 250 koju je rekla neznam puno o njoj jer po slikama tela sam mogao zakljucit da lepo izgleda naravno lice je krila kao mnoge druge. Sad mi je najgore sto je nestala sa feta a ja nemam mogucnost da je ponovo kontaktiram osim da se prikljucim kanalu koji mi je ostavila u poruci, ali bi volio ako neko postoji da ima iskustva da mi pomogne jer cijena od 250 nije mala za ovaj uzitak a neznam ni kakva je u ovom poslu, bio bi zahvalan ako bi mi neko pomogao ako poznaje da ovde kaze svoje misljenje

Dali je neko imao iskustva s ovom djevojkom? Bila je na fetlife i dala mi je tu vezu od onlifans , pisali smo kratko na fetu ali je nestala rekla je da je iz rusije govori i nas jezik i da je trenutno u zagrebu radi foot fetish i dominaciju ... nazalost nestala je a meni je ostao samo taj kontakt pa me zanima dal je neko od vas bio kod ove osobe jer ja nisam uspio da se dogovorim uzivo, pisali smo rekla je da joj je ok to sve sto zelim foot fetish , samo je cena 250 koju je rekla neznam puno o njoj jer po slikama tela sam mogao zakljucit da lepo izgleda naravno lice je krila kao mnoge druge. Sad mi je najgore sto je nestala sa feta a ja nemam mogucnost da je ponovo kontaktiram osim da se prikljucim kanalu koji mi je ostavila u poruci, ali bi volio ako neko postoji da ima iskustva da mi pomogne jer cijena od 250 nije mala za ovaj uzitak a neznam ni kakva je u ovom poslu, bio bi zahvalan ako bi mi neko pomogao ako poznaje da ovde kaze svoje misljenje
Mislim da je to niki 97 godiste sa njom sam preko instagrama bio u kontaktu i dogovorio pre jedno godinu dana susret uzivo. Odlicna djevojka foot fetish je bio jedan od boljih, prvo sam je upoznao na kavi gdje smo popricali kako bi tekla seansa onda smo to uzivo odradili u Zagrebu. Radi skoro sve u normali blaga ili gruba dominacija vezivanje samaranje pljuvanje cak i piss po zelji, jedino nema sexa i scat ne radi , al to mi i nije bila zelja da probam. Izgleda brutalno dobro od glave do pete, onako tiha djevojka a kad krene seansa pokaze dominaciju koju pamtis ceo zivot. Nedavno sam joj pisao i nazalost cijelo ljeto nece biti u Zagrebu nego je negdje na moru u blizini Splita , a tek na zimu ili jesen treba da dodje u Zagreb. Ako si blizu Splita moja preporuka je da joj pises jer je djevojka savrsena i ne bi se trebao pokajati ako volis svoju ulogu jer s njom ces je ostvariti bar ja jesam. A porijeklom je Ruskinja tj otac joj je rus a mama je sa nasih exyu prostora zato jako dobro govori nas jezik.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh