Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontkat?Ovako posto sam vec objasnio da sam pokusao dogovoriti susret s larom larisom koja je pokusala da me prevari bonom ljutit sam bio i navecer sam telefonski stupio u kontakt sa Cuvenom HELENOM kod TRAVNO lokacije u ZG , telefonski sam dogovorio susret za Srijedu 08.01.2025 god u 12h ... uslovi su bili jasni bez sex-a itd... Ja sam zakasnio skoro sat vremena jer se brojevim zgrada tu tesko snaci, ipak me je primila morao sam da platim to kasnjenje ok nisam se ni bunioo... Za nju su mnogi ovde pisali al cu i ja da ostavim svoj dojam, tesko je u Hrvatskoj naci djevojku koja radi uzivo , pa cu reci iako je cijena papreno bila ok je jer djevojka nije prevarant ne trazi online bonove... Usao sam kod nje sjeli smo popricali o granicama i limitima, djevojka je simpaticna ima prelijepu figuru stas telo stopala... pored toga jako je inteligentna skolovana za ovu ulogu pored toga komunikativna pricljiva... Tako jedno pola sata smo pricali upoznavali se onda dogovorili kako ce seansa da tece i onda je krenula seansa od oko 1 sat foot fetish i blaga dominacija na kraju b2b masaza i foot job. E pre i posle seanse je obavezno tusiranje jer je djevojka uredna i vodi brigu o higijeni!! E sad posle toga smo pricali jedno 40 min samo nam je kava falila da bi razgovor sladji bio onda smo se pozdravili i ja sam otisao sretan zadovoljan... Eto ukratko jedna stvarno dobra preporuka. Al morate da razumete da ova djevojka Radi iskljucivo Foot Fetish i masazu , i sex ne dolazi u obzir ni za kakve pare .... Ona postuje dogovorene limite tako i mi koji volimo taj foot fetish moramo postovati limite i opcenito prihvatiti odgovor ne. u nekim forumima sam procitao da je frustirajuce da se cura ne da pipnuti, ok vi se javljate na oglas da robujete i da sluzite onda morate da postujete ako vam se u igri ne da odredjene stvari, u seansi je djevojka gola a i ja sam bio! dodirujete stopala a lepom telu odoljevate i uzivate u lepom pogledu jer je djevojka savrsena od grudi , ponasanja, nogu , preelegantna... Budite sretni ako vas takva djevojka primi jer ima svoju stalnu klijentelu koji joj redovno dolaze. Znam da bi svi mi pa i ja pored ovog fetisha rado sexualno imao ovakvu djevojku, ali mora da se postuje opcenito zenski rod pa i ova djevojka koja je dobronamjerna i ono sto je rekla da nudi to i radi tako da toliko od mene ...
Jel to ova:Ovako posto sam vec objasnio da sam pokusao dogovoriti susret s larom larisom koja je pokusala da me prevari bonom ljutit sam bio i navecer sam telefonski stupio u kontakt sa Cuvenom HELENOM kod TRAVNO lokacije u ZG , telefonski sam dogovorio susret za Srijedu 08.01.2025 god u 12h ... uslovi su bili jasni bez sex-a itd... Ja sam zakasnio skoro sat vremena jer se brojevim zgrada tu tesko snaci, ipak me je primila morao sam da platim to kasnjenje ok nisam se ni bunioo... Za nju su mnogi ovde pisali al cu i ja da ostavim svoj dojam, tesko je u Hrvatskoj naci djevojku koja radi uzivo , pa cu reci iako je cijena papreno bila ok je jer djevojka nije prevarant ne trazi online bonove... Usao sam kod nje sjeli smo popricali o granicama i limitima, djevojka je simpaticna ima prelijepu figuru stas telo stopala... pored toga jako je inteligentna skolovana za ovu ulogu pored toga komunikativna pricljiva... Tako jedno pola sata smo pricali upoznavali se onda dogovorili kako ce seansa da tece i onda je krenula seansa od oko 1 sat foot fetish i blaga dominacija na kraju b2b masaza i foot job. E pre i posle seanse je obavezno tusiranje jer je djevojka uredna i vodi brigu o higijeni!! E sad posle toga smo pricali jedno 40 min samo nam je kava falila da bi razgovor sladji bio onda smo se pozdravili i ja sam otisao sretan zadovoljan... Eto ukratko jedna stvarno dobra preporuka. Al morate da razumete da ova djevojka Radi iskljucivo Foot Fetish i masazu , i sex ne dolazi u obzir ni za kakve pare .... Ona postuje dogovorene limite tako i mi koji volimo taj foot fetish moramo postovati limite i opcenito prihvatiti odgovor ne. u nekim forumima sam procitao da je frustirajuce da se cura ne da pipnuti, ok vi se javljate na oglas da robujete i da sluzite onda morate da postujete ako vam se u igri ne da odredjene stvari, u seansi je djevojka gola a i ja sam bio! dodirujete stopala a lepom telu odoljevate i uzivate u lepom pogledu jer je djevojka savrsena od grudi , ponasanja, nogu , preelegantna... Budite sretni ako vas takva djevojka primi jer ima svoju stalnu klijentelu koji joj redovno dolaze. Znam da bi svi mi pa i ja pored ovog fetisha rado sexualno imao ovakvu djevojku, ali mora da se postuje opcenito zenski rod pa i ova djevojka koja je dobronamjerna i ono sto je rekla da nudi to i radi tako da toliko od mene ...
lokyL mislim da je isti je oglasivac figura djevojke je ista mislim da ona ima onlyfans al to nasim ljudima ne daje, samo sad nije plavusa nego je smedje koseJel to ova:
🔥Masaža 🔥
Slike su moje, dođi i uvjeri se 😘 Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, klimatizirano, čisto i dezinficirano!…www.oglasnik.hr
pa da je ona po broju telefona sam sada vidiolokyL mislim
lokyL mislim da je isti je oglasivac figura djevojke je ista mislim da ona ima onlyfans al to nasim ljudima ne daje, samo sad nije plavusa nego je smedje kose
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|