Video slike, stara zena , minimum 65 godina...Nakaradamože malo više informacija ako si bio, ili ako se se samo okrenuo na vratima... hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video slike, stara zena , minimum 65 godina...Nakaradamože malo više informacija ako si bio, ili ako se se samo okrenuo na vratima... hvala!
Dečki ovo je cura iz Siska.. po fotkama. Bar ovako na prvu se čini.Za ljubitelje stopala - - Ljubavni oglasnik
Javite mi se za foot fetis, lijepa, mlada i uredna sexy stopala . Bez puno kompliciranja, moj prostor. Tražim brz i kljubavni-oglasnik.net
Ja sam dogovarao, ali na kraju ništa. Sporo odgovara na mail(svakih par dana), trazi sliku face, 80 stopala(bez foot joba) ili 120 lizanje pice... Ja sam dogovorio stopala i dok je trebalo doc k njoj rekla mi da zeli 120, dok sam rekao da je ona sama rekla da zeli 80 za stopala je pocela sa glupostima ako nemam love da joj ne trosim vrijeme blablaJel se iko uspio dogovorit s njom bez slanja slike?
Javi mi se privatMa nikad do sad nisam slao sliku face pa me je strah. Ni brazilkama a kamoli domaćima.
Slazem se s tobomMa nikad do sad nisam slao sliku face pa me je strah. Ni brazilkama a kamoli domaćima.
Ma meni poslala broj da joj se javim na app, a broj ne ispravan. Kažem joj to i više se ne javlja..Zna netko vise o ovom oglasu?
Meni nije odg na mailZna netko vise o ovom oglasu?
Slazem seMa nikad do sad nisam slao sliku face pa me je strah. Ni brazilkama a kamoli domaćima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|