Foot fetish

• Začetnik teme Začetnik teme petar69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tako isto ova nova lara larisa kao domina dogovoris susret ona ti se vise ne javi sve psihopate prvo treba konkretno razgovarat pre odlaska na adresu jer vjerovatno sam pisao s psihopatom muskom ili zenskom svejedno samo bolesna osoba moze ovako da vara ljude a nema nikakve koristi samo ljudi vise nece vjerovati pravim osobama koje rade seanse inace oglas je bio na ljubavnom oglasniku i na plavom oglasniku prevarra ne nasjedajte jer kod nas nema mlade domine koja radi femdom bdsm uzivo sve kao online a nijedna real oprez ljudi

Ova LadyBunny/Lucy, predstavljala se ovdje i kao domina Nives, prvo je nudila seanse uživo i online, a sada samo online. Sve je jasno.

Jedini način za iskorjenjivanje te gamadi je:
1. NIŠTA ONLINE - IGNORIRATI TAKVE PONUDE,
2. NIKAKVO PLAĆANJE UNAPRIJED, NIKAD. Nikakve "rezervacije termina" i slične gluposti.

Ne treba plaćati unaprijed ni za nošeno rublje. Nek mlade dame koje prodaju nošeno rublje izvole riješiti osobno preuzimanje i plaćanje na ruke ili plaćanje pouzećem ili nešto treće tako da zaštite i sebe od lažnih kupaca-psihopata, ali i da zaštite potencijalne normalne kupce od prevare. Nisu sve prevarantice, ali većina je, i rizik je velik.

Odakle je ta ? Ova je imala oglas na ljubavni oglasnik al nakon sto me prevarila brzo je uklonila oglas nedavno sam uocio ponovo oglas na plavom oglasu al i njega brzo uklanja,,, zove se lara ili larrisa ... Fora je da vam kaze dodjite na adresu vi dodjete ona vam tek tad kaze da kupite bon jer izmisli razlog da ne zeli kes da prima vi uzmete trazi da ga slikate pa ce kad proveri da su ispravni da sidje cim aktivira bon vise vam se ne javi i vi ste uzalud toliko kilometara presli... Sustina netreba pisati preko whatsapp ili druge aplikacije jednostavno ozbiljne koje rade real njih je jako malo kod nas sve su prevaranti prevarantice a ove koje se ne zele cuti verovatno se krije bolesno musko iza profila... Svaka koja se ne zeli cuti preko poziva je prevarant bonove nikako ne kupovat a kamoli slati ili kao proverit na nekim stranicama koje su u vlasnistvu prevaranata.... Kod nas je haos bio sam kod rodbine u austriji tamo ti je sve konkretno i manje je prevara ovde su samo prevare i malo koja devojka radi ona koja radi ne trazi unared pare nego samo kad dodjes platis zato pamet u glavu resimo se prevaranata ne nasjedajmo vise ni na 20e bona ako moze uzivo razgovorom sve dogovorimo em brze em bolje ove copy past poruke su prevare

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh