Potvrdujem, zao mi je sto nisam uhvatio priliku kad je prosli put bila u ZgMeni bilo super, no sad je trudna i ništa do 9. mjeseca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potvrdujem, zao mi je sto nisam uhvatio priliku kad je prosli put bila u ZgMeni bilo super, no sad je trudna i ništa do 9. mjeseca
Nekako mi oglas vuče na 50 nijansi babe.. ne zna kaj radi, ali pravi se pametnaMarina 50 g. Kruge, iskustva??
to ti je ona što pola godine bude u Splitu a pola u JaskiNekako mi oglas vuče na 50 nijansi babe.. ne zna kaj radi, ali pravi se pametnaA preko telefona je čangrizava, ko neka zla susjeda
![]()
Kako se zove ona plava malo jaca cura radi masaže bar joj ide tako oglas ali se može dogovoriti sa njom foot . Stan joj je u zgradi iza restorana Toro na Kvatricu bio sam kod nje prije 3,4 mjeseca ali mozak mi stao
Mislim da nije ta , nije bila tolika a nije bilo osiguranog parkinga .Vjerojatno mislis na ovu, kakva je usluga?![]()
Opuštajuća masaža cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite masažom cijelog Vašeg tijela kod senzualne maserke, 40 god. Centar, ZG. Mogućnost svih oblika…www.oglasnik.hr
Teska nakarada...Nekako mi oglas vuče na 50 nijansi babe.. ne zna kaj radi, ali pravi se pametnaA preko telefona je čangrizava, ko neka zla susjeda
![]()
može malo više informacija ako si bio, ili ako se se samo okrenuo na vratima... hvala!Teska nakarada...
Video slike, stara zena , minimum 65 godina...Nakaradamože malo više informacija ako si bio, ili ako se se samo okrenuo na vratima... hvala!
Dečki ovo je cura iz Siska.. po fotkama. Bar ovako na prvu se čini.![]()
Za ljubitelje stopala - - Ljubavni oglasnik
Javite mi se za foot fetis, lijepa, mlada i uredna sexy stopala . Bez puno kompliciranja, moj prostor. Tražim brz i kljubavni-oglasnik.net
Ja sam dogovarao, ali na kraju ništa. Sporo odgovara na mail(svakih par dana), trazi sliku face, 80 stopala(bez foot joba) ili 120 lizanje pice... Ja sam dogovorio stopala i dok je trebalo doc k njoj rekla mi da zeli 120, dok sam rekao da je ona sama rekla da zeli 80 za stopala je pocela sa glupostima ako nemam love da joj ne trosim vrijeme blablaJel se iko uspio dogovorit s njom bez slanja slike?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|