Foot fetish

Taman sam čitao po oglasniku kako ju ljudi teško dobiju u temi Iskustva recenzije i ja ju zovem i ženska se javi, znaci imao sam sreće da dobijem i privatni broj haha
 
Poz, jel moze neko predloziti neku curu za foot fetish u Zagrebu, ali da je mlađa od 50 (jedno 3 ili 4 njih su cak i starije od toga), i da je cijena maksimalno 100 eura, po mogućnosti i manje od tog, hvala.
 
Lijepa stopala, i zbilja je iz Hrvatske, jer se u videu cuje kako govori to jest dirty talk na hrvatskom. Dali netko mozda nesto zna vise o njoj. Imate dole ispod videa njeno umijetnicko ime i jos k tome foot godnes?
 

Prilozi

  • Screenshot_20231105_214343.jpg
    Screenshot_20231105_214343.jpg
    680,5 KB · Pregleda: 307
Pozdrav ekipa ,ovo izgleda pre dobro da bi bilo istinito,pogledajte samo kakve tabane ima... Da li je netko probao zvati i dogovoriti foot fetish ako su prave slike?

 
Pozdrav ekipa ,ovo izgleda pre dobro da bi bilo istinito,pogledajte samo kakve tabane ima... Da li je netko probao zvati i dogovoriti foot fetish ako su prave slike?

Radi ručnu masažu(50€),bez grudnjaka body to body(60),njezine slike (tako bar kaže).
Novi zagreb,radi do 15 sati
 
Ako u Splitu i okolici i nema nekog foot fetisha je li uputno javit se ovima sa EGE posto vidim tamo je ubrojeno i foot fetish za upražnjavanje? Jel ima ko iskustva ,ako ja platim sat vremena jel mogu samo na to se bazirat i jos sta hocu ili kako to ide?
 
Bio sam danas kod one cure ako se nekom da da nađe oglas koji je istekao, ima 3 slike u crnim najlonkama i štiklama i vide se crni nokti……. Plavusa nazire se plava kosa. Uglavnom super foot fetish za 50 eura, drka stopalima, možeš sve šta oćeš lizat i grickat, lokacija je Ferenscica, seks radi za 70 eura, onako pozitivno luda djeluje, isplati se otic na foot akciju
Jel to tipa 1h foot fetisha ili samo jednom dok ne svrsis? Zna bit zajeba sa tim kad ne kazu na vrijeme pa da znam izbjec ako je takva situacija
 
Dečko 38god traži djevojku dominantnu za foot fetiš lizanje stopala i nožnih prstiju do guzne rupice i pice...
Volio bih mladoj djevojci studentici to raditi
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh