Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro svakoj se možeš igrat sa stopalimaPoz, jel moze neko predloziti neku curu za foot fetish u Zagrebu, ali da je mlađa od 50 (jedno 3 ili 4 njih su cak i starije od toga), i da je cijena maksimalno 100 eura, po mogućnosti i manje od tog, hvala.
Pa ne bi rekao bas, dosta njih imaju bas naglaseno u oglasu da ne rade fetishe, dosta njih su starije od 50 i dosta njih traze vise od 100 za druzenje... Mislim hvala na odgovoru, ali nije od pomoćiSkoro svakoj se možeš igrat sa stopalima
Dreamy willow na fetlifeu ima svog suba s njim snima sve i takoLijepa stopala, i zbilja je iz Hrvatske, jer se u videu cuje kako govori to jest dirty talk na hrvatskom. Dali netko mozda nesto zna vise o njoj. Imate dole ispod videa njeno umijetnicko ime i jos k tome foot godnes?
Dreamy willow na fetlifeu ima svog suba s njim snima sve i
Nazalost samo se moze preko stakla lizat... to jest cyber ( onlyfans, skype itd )Dreamy willow na fetlifeu ima svog suba s njim snima sve i tako
Javio sam se.Ako netko voli ljubit stopala,cura 35g, u najlonkama daje stopala,javi se pvt
Radi ručnu masažu(50€),bez grudnjaka body to body(60),njezine slike (tako bar kaže).Pozdrav ekipa ,ovo izgleda pre dobro da bi bilo istinito,pogledajte samo kakve tabane ima... Da li je netko probao zvati i dogovoriti foot fetish ako su prave slike?
Novo! Djevojka za masaže
Nova djevojka Stela pruža opustajuce i body to body masaže uljima. Za informacije i dogovor nazvati. Zgodna i velikih…www.oglasnik.hr
Jel to tipa 1h foot fetisha ili samo jednom dok ne svrsis? Zna bit zajeba sa tim kad ne kazu na vrijeme pa da znam izbjec ako je takva situacijaBio sam danas kod one cure ako se nekom da da nađe oglas koji je istekao, ima 3 slike u crnim najlonkama i štiklama i vide se crni nokti……. Plavusa nazire se plava kosa. Uglavnom super foot fetish za 50 eura, drka stopalima, možeš sve šta oćeš lizat i grickat, lokacija je Ferenscica, seks radi za 70 eura, onako pozitivno luda djeluje, isplati se otic na foot akciju
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|