Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam, s parom iz Slovenije sto se tice inozemstva. Te s jednim parom ovdje u Hrvatskoj.Imaš kakvih dobrih iskustava?
Nudis?Da li nekog zanima druzenje s parom?
Mene javi na zlatkovzkuster@gmail.com zainteresiran samDa li nekog zanima druzenje s parom?
Mi konzerve ma odakle ti to? Mi smo konzerve koje se nedaju otvoriti..Sva sreca pa u inozemstvu ima ovakvih parova bez obzira dal se jebu za lovu ili bez. Ipak smo mi mala drzava s 4 milijuna plus k tome konzervativna drzava.
Negdje bilo ne mogu se sjetiti žena dobra a on neki staracNadovezujem se, Agramer6 su već jedno vrijeme tu, a tražilica ne izbacuje ništa. Itko?
Hvala Zlatko.Negdje bilo ne mogu se sjetiti žena dobra a on neki starac
I mene zanima pa ako si za druženje javi se privatNetko za nesto konkretno s parom....cura sam
Bio sam ja pa da ti odgovorim.Nešto tako je bilo ali kako sam se do sada već uvjerio da ljudi imaju različite ukuse sto im je dobro a sto ne, a kako sam pročitao negdje da ona izgleda kao teta sa placa , dok je nekima top Picka, nemam neke namjere onda “kockati se” sa tim. Ako je netko bio bilo bi super recenzirati
Pozzzz....moze neki njihov kontakt ako nije bedBio sam ja pa da ti odgovorim.
Lik je stariji - fakat neki deda od valjda 65+.
Ona je mala plavuša, 1.6m možda.
U faci nije nes posebno - nije zgodna, ali ono, nije ni gabor.
Ali ima dosta dobre sise i dobru guzu.
Ponude ti opciju da možeš MFM, ili samo s njom. Ja sam bas zbog toga sto nisam znao šta očekivati uzeo samo nju - dočekali me oboje, ona u dobrom crnom negližeu, samostojecima itd.
On otišao, mi krenuli. Malo maženja, pa ona malo orala bez gumice, a ostatak sa gumicom.
Bilo je - OK? Ne znam.
Možda mi se samo čini jer tjedan dana nisam, pa samu tom trenutku bas lijepo ispraznio jaja.
Toga se i bojim. Nekome ok a nekome nije. Imao sam par stvarno top iskustava pa se bojim da nije problem možda i u meni. Nikako me ne zanima prosjek ili donji prosjek.Bio sam ja pa da ti odgovorim.
Lik je stariji - fakat neki deda od valjda 65+.
Ona je mala plavuša, 1.6m možda.
U faci nije nes posebno - nije zgodna, ali ono, nije ni gabor.
Ali ima dosta dobre sise i dobru guzu.
Ponude ti opciju da možeš MFM, ili samo s njom. Ja sam bas zbog toga sto nisam znao šta očekivati uzeo samo nju - dočekali me oboje, ona u dobrom crnom negližeu, samostojecima itd.
On otišao, mi krenuli. Malo maženja, pa ona malo orala bez gumice, a ostatak sa gumicom.
Bilo je - OK? Ne znam.
Možda mi se samo čini jer tjedan dana nisam, pa samu tom trenutku bas lijepo ispraznio jaja.
On starac a ona srednja zalost tuga..mrsava nikakva..oni tebi trebaju platitNegdje bilo ne mogu se sjetiti žena dobra a on neki starac
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|