Ovi su ti ispod ispod prosjeka....Toga se i bojim. Nekome ok a nekome nije. Imao sam par stvarno top iskustava pa se bojim da nije problem možda i u meni. Nikako me ne zanima prosjek ili donji prosjek.
Hvala ti na Recenziji!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi su ti ispod ispod prosjeka....Toga se i bojim. Nekome ok a nekome nije. Imao sam par stvarno top iskustava pa se bojim da nije problem možda i u meni. Nikako me ne zanima prosjek ili donji prosjek.
Hvala ti na Recenziji!
Može neki njihov kontakt u inboxBio sam ja pa da ti odgovorim.
Lik je stariji - fakat neki deda od valjda 65+.
Ona je mala plavuša, 1.6m možda.
U faci nije nes posebno - nije zgodna, ali ono, nije ni gabor.
Ali ima dosta dobre sise i dobru guzu.
Ponude ti opciju da možeš MFM, ili samo s njom. Ja sam bas zbog toga sto nisam znao šta očekivati uzeo samo nju - dočekali me oboje, ona u dobrom crnom negližeu, samostojecima itd.
On otišao, mi krenuli. Malo maženja, pa ona malo orala bez gumice, a ostatak sa gumicom.
Bilo je - OK? Ne znam.
Možda mi se samo čini jer tjedan dana nisam, pa samu tom trenutku bas lijepo ispraznio jaja.
Koliko tražeOn starac a ona srednja zalost tuga..mrsava nikakva..oni tebi trebaju platit
Pozzzz...otkuda siJa sam u paru inace i mogu se druziti samo s konkretnim osobama koji se konkretno opisu i ponude lokaciju i nagradu
DaDa li nekog zanima druzenje s parom?
Mene zanima
Zanima me
I meneZanimaju me parovi. Slobodno pišite u PM
Dali oni imaju prostor traze li kakvu nagradu ili ne sta sve dolazi u obzir kod njih?Trenutno su na smokvi aktivni 3538par,jucer se opet nasao sa njima pa pokusajte. Pozz
Tel: 064/677-677
|
|
|