Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa je s kreveta na mačka koji je leža....jbt koji je to sex bia...cilog ga izgreba...i dan danas se toga sićaI što je bilo kad si se probudio?
Da,svršio sam usta,progutala nešto malo,pola je izbacila.ja ti ne znam kako mi je rođak doša do toga.znam samo da je puno ljudi zva i da mu jedan iz zgb.da broj od menadžera,koji je direktno sve snjim dogovorija,a ona prihvatila.oko tjedan dana je to traženje i pregovaranje trajalo.Stvarno dobrog rodjaka imas...
Jesi joj svrsio u usta jel gutala spermu
A kako doc do nje?
Nisu problem pare nego kako stupit u kontakt s njom
Jel dobro pusi jesi se ljubio s njom lizao joj pickuDa,svršio sam usta,progutala nešto malo,pola je izbacila.ja ti ne znam kako mi je rođak doša do toga.znam samo da je puno ljudi zva i da mu jedan iz zgb.da broj od menadžera,koji je direktno sve snjim dogovorija,a ona prihvatila.oko tjedan dana je to traženje i pregovaranje trajalo.
Majke ti,kak ti se pisati ovakve nebuloze?!Dobro puši,uživi se i nije prepotentna.nisam joj lizao,jer ona ne plaća meni,nego ja njoj.ljubili se jesmo,strasti neke nije bilo u ljubljenju.nisam je pitao je li mogu u usta,nego je onako spontano došlo.izvadio sam ga,ona ga je stavila u usta i svršio sam.dok sam svršavo, žestoko je pušila.mislim da je to puno love dati?jbg moreš kupiti auto za tu lovu.ja osobno nikad ne bi dao toliku lovu.ali jbg.bačić je Bačić lipe tvrde cice ima,čvrstu guzicu i nevjerojatno je gipka u krevetu.zguza, ona se sama nabija i miša s guzicom.tako dobro radi,da ti se mozak okrene 2x.reka mi je rođak,da svaka žena ima cijenu,samo je pitanje,koliko si spreman to i platiti
Digel si mi tlak,da ni rečenicu nisam ispravno napisala...Majke ti,kak ti se pisati ovakve nebuloze?!
Misliš li da itko to "puši"?!
Ne zamaraj......
Ajde sine ima dobrih ustanova,mozda se jos stignes izlijeciti...iako se bojim da je kasno za tebeOprostite,istina boli
Da,ja sam Lidija Bačić@pogrešna, jesi ti sa estrade?
Mislim da nema potrebe za sarkazmom. Gospodja uopce nije imala namjeru prikazati tvoj psiholoski profil, samo je izvukla 3 skupine muskaraca koji se, prema njenom mislenju, ukazuju na ovom forumu. I nakon stalozenog citanja sasvim je jasno da ti pripadas prvoj skupini. Cinjenica je da si koristio uslugu o kojoj se ovdje ostavljaju recenzije i cinjenica je da si konstruktivno iznio svoje misljenje o usluzi koja ti je pruzenaDa,hvala na iscrpno-psihološkom stavu.cijenim tvoju brigu za ljude na ovom forumu.jako si mi pomogla u ove tri točke.malo sam bio izgubljen,dok nisam ovo pročitao.sad znam kako se ponašati,kad me psihološki educirana osoba,koja zna problematiku ljudi,ukaže na negativnosti.truditi ću se, da se popravi i da više ne griješim !hvala ti ti na iscrpnom znanju,koje imaš
Ma ti si sve samo ne PogrešnaŠalim se, naravno
Mogu dobiti autogram?Da,ja sam Lidija Bačić
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|