helingen
New member
Da pomislio sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pomislio sam
šta, bubregMene osobno jako zanima lidija bačić, dao bi bubreg da ga mogu njoj stavit
Dao bi i ja pa da Lile ima 4šta, bubreg
Moze videoTj. imam video
Bolje da ne znaš na šta sliči ujutro kad se probudi vika bi joj vračaj pareeee,vidia je u Splitu na plaži katastrofaPogledajte prilog 4680
I ti bi stvarno jebo ovu tuljanku pa joj i platio?
Ava Karabatic mi se javljala sama na IG, bio sam skeptican da nije lazan profil. Medjutim u medju vremenu smo danima bili na video pozivu. I samo je htjela da je odvedem u Pariz na par dana da se odmori i opusti. Reko sto bas Pariz, kaze pa vidim da je tebi tamo lijepo pa da me pozoves. Reko onda moras spavat samnom u sobi, kaze ona meni pa gdje je problem Razmisljam da odem s njom i da je raskerecimJednom je bio neki skandal s Avom di je objavljivala screenshote poruka gdje su joj se ljudi javljali. Kao htjela je dokazat kak su muškarci pokvareni bla bla. A jednom je rekla da ona traži samo druženje u doslovnom smislu riječi. Platiš da bi je odveo na večeru takve brije. Bježi od toga i ne nadaj se. Inače te starlete i ostale kakti poznate se jebu s ekipom koja ima jahte i kurce palce. Skoro kao sugar daddy odnos. Kupi im skupe torbice odvedi ih na krstarenje i možda ti popuše.
Odvedi je i ostavi je tamo da drži repeticije iz francuskog.Ava Karabatic mi se javljala sama na IG, bio sam skeptican da nije lazan profil. Medjutim u medju vremenu smo danima bili na video pozivu. I samo je htjela da je odvedem u Pariz na par dana da se odmori i opusti. Reko sto bas Pariz, kaze pa vidim da je tebi tamo lijepo pa da me pozoves. Reko onda moras spavat samnom u sobi, kaze ona meni pa gdje je problem Razmisljam da odem s njom i da je raskerecim
Samo nemoj da obilazi Versace dućane neznam imaš li dovoljnoAva Karabatic mi se javljala sama na IG, bio sam skeptican da nije lazan profil. Medjutim u medju vremenu smo danima bili na video pozivu. I samo je htjela da je odvedem u Pariz na par dana da se odmori i opusti. Reko sto bas Pariz, kaze pa vidim da je tebi tamo lijepo pa da me pozoves. Reko onda moras spavat samnom u sobi, kaze ona meni pa gdje je problem Razmisljam da odem s njom i da je raskerecim
Joj koga ces ti raskerecit klosaru forumaskiAva Karabatic mi se javljala sama na IG, bio sam skeptican da nije lazan profil. Medjutim u medju vremenu smo danima bili na video pozivu. I samo je htjela da je odvedem u Pariz na par dana da se odmori i opusti. Reko sto bas Pariz, kaze pa vidim da je tebi tamo lijepo pa da me pozoves. Reko onda moras spavat samnom u sobi, kaze ona meni pa gdje je problem Razmisljam da odem s njom i da je raskerecim
Pa sigurno Avu dere svako sa parama,primjer je i MandarinkaJoj koga ces ti raskerecit klosaru forumaski
Moguce da Ava i ima neke prijatelje sa lovom, ali ovaj krelac naprosto laze. Vidis mu suplje price on bi nesto, a glava ko cocin bubanj i propuh u djepuPa sigurno Avu dere svako sa parama,primjer je i Mandarinka
Bambinjo je Avu kerečio ..kažu i u cupakJoj koga ces ti raskerecit klosaru forumaski
Pa necemo se vrijedjati. Prijatelju nemas pojma koliko se estrade jebe za pare, nebi vjerovao ko sve ulazi u hotelske sobe.Joj koga ces ti raskerecit klosaru forumaski
Mozemo fino staviti na forum prepiske i slike. Pa cemo viditi te suplje price. No nisam rekao da sam ju jebo, ali da razmisljam o tome. Ja mogu iznijeti istinu, imas li ti sta da ponudis osim laprdanja na forumu.Moguce da Ava i ima neke prijatelje sa lovom, ali ovaj krelac naprosto laze. Vidis mu suplje price on bi nesto, a glava ko cocin bubanj i propuh u djepu
Pa da svrsavas na to postavit cu kad dobijem pristup iPadu.Moze bumbar, hajde da vidimo te prepiske i slike
Ava Karabatic mi se javljala sama na IG, bio sam skeptican da nije lazan profil. Medjutim u medju vremenu smo danima bili na video pozivu. I samo je htjela da je odvedem u Pariz na par dana da se odmori i opusti. Reko sto bas Pariz, kaze pa vidim da je tebi tamo lijepo pa da me pozoves. Reko onda moras spavat samnom u sobi, kaze ona meni pa gdje je problem Razmisljam da odem s njom i da je raskerecim
Pa necemo se vrijedjati. Prijatelju nemas pojma koliko se estrade jebe za pare, nebi vjerovao ko sve ulazi u hotelske sobe.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|