Jamesdean
Active member
Moze od leone brImaš oglas ili kontakt za ri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze od leone brImaš oglas ili kontakt za ri?
Kakav je sex s njom, jel puši prije anala ili se samo naguzi da joj staviš u dupe ?slazem se
Ako netko ima taj kontakt volio bih ti odraditiI mene zanima to za rijeku
Poslao mail upravoto ti je www.missyamy.com
imaš sve potrebne informacije tamo
a pusi s gumicom, dosta lose pusenje..Kakav je sex s njom, jel puši prije anala ili se samo naguzi da joj staviš u dupe ?
pa nazovi ju i dat ce ti adresuMože mi netko poslati njezinu adresu u poruci...Planiram otići kroz par dana,ali nisam iz Zagreba pa da si znam vidit gdi šta kako
U dužim vezama, 3 od 7. One night standove nisam ni pitao, bio sam sa četrdesetak cura. Dvije cure s kojima sam se jebao par tjedana su same ponudile.Zanima me, od žena kojima niste plaćali seks, koliko ih je pristalo na analno.
Dvaput sam platio za seks, nijednom nije bilo anala. A od ovih drugih, ukupno 5. Radim na 6oj.Zanima me, od žena kojima niste plaćali seks, koliko ih je pristalo na analno.
Iz mog iskustva, većina ih želi samo šta ne znaju da žele. Dvije moje cure su mi rekle da su najintenzivnije orgazme dozivljavale za vrijeme analnog seksa.Ma zanima me otprilike postotak koji pristaje i želi anal, jer mi se čini da nalazim žene koje to ne zanima haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|