Tako je, i pusi sa kondomomak se ne varam seks je bio 200, s analom je 300 pol sata. Bio pred 2-3mj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, i pusi sa kondomomak se ne varam seks je bio 200, s analom je 300 pol sata. Bio pred 2-3mj
Tako je, i pusi sa kondomom
trebalo bi pitat, mozda uz neku nadoplatu jer onak kak sam ja s njom cavrljao rekla mi je da bi radila i neke kinky stvari tipa piss pa ono, ako hoce to mozda bi za neki bonus popusila i bezJel se moze dogovoriti oralni i analni bez kondoma ?
Daj mi reci tako kad ideš ševiti u guzu, jel ju ti prepremiš za anal, tipa mažeš lubrikant ili prstom prvo pa kurac itd...trebalo bi pitat, mozda uz neku nadoplatu jer onak kak sam ja s njom cavrljao rekla mi je da bi radila i neke kinky stvari tipa piss pa ono, ako hoce to mozda bi za neki bonus popusila i bez
nez kako je kod nje haha, al s curom namazem lubrikant krenem prstom ,pa kasnije stavim kuracDaj mi reci tako kad ideš ševiti u guzu, jel ju ti prepremiš za anal, tipa mažeš lubrikant ili prstom prvo pa kurac itd...
Ti si ju onda samo ovako roknonez kako je kod nje haha, al s curom namazem lubrikant krenem prstom ,pa kasnije stavim kurac
a da hahah to je ono sta sam reko, napaljen dosao do tamo, nije bas neka privlacna u faci zbog tih pepeljara ima prevelike oci haha pa ono kad sam vec tu aj da ispraznim jajaTi si ju onda samo ovako rokno
Ajde zato je doggy tu i to je to, ne moraš gledat u očia da hahah to je ono sta sam reko, napaljen dosao do tamo, nije bas neka privlacna u faci zbog tih pepeljara ima prevelike oci haha pa ono kad sam vec tu aj da ispraznim jaja
a kazem ti, ako zanemarimo facu, tj ak ces ju doggy onda vrijedi tih 200kn, 300 za anal hahah. Uzivaj!Ajde zato je doggy tu i to je to, ne moraš gledat u oči
Ja razmišljam da odem kod nje i uzivam
na tresnjevci je, tamo krizanje selska-zagorska ak ti kaj znaci ta infoAjde zato je doggy tu i to je to, ne moraš gledat u oči
Ja razmišljam da odem kod nje i uzivam
Hvala tina tresnjevci je, tamo krizanje selska-zagorska ak ti kaj znaci ta info
NeznamJel se moze dogovoriti oralni i analni bez kondoma ?
meni je islo za 150 vec 4 puta (2 od tih 4 je bilo anala) a negdje sam u sredini, malo širi. da se ljubiti, lizati i picku i guzu i voli kinky stvari poput vezanja za krevet itdneda ispod 300 ... kaze jedina koja to radi da moze jeftinije jedino ako je manji kurac
spusti vec drugi put kad si kod nje, i ne ne radi samo ona analA valjda onda spusti ak dodes opet.. otic cu opet ovaj tj
Jel znas ko jos ak nije problemspusti vec drugi put kad si kod nje, i ne ne radi samo ona anal
Tel: 064/677-677
|
|
|
|