Erotik djevojka - Mirela

Fuj,ja sam joj još ostavio 10e i okrenuo se na vratima...,a imam 45 god. Ne znam koliko vi imate god.koji je hvalite,moje mišljenje je da takve vama trebaju plaćati bez obzira kaj je ona kulturna!!!
Sto ljudi sto ćudi. Ali ako imaš 45 godina kako tvrdiš onda si do sad trebao naučiti da je od izgleda puuuuno važnija usluga koja je u njezinom slučaju vrhunska. O pristupu da ne govorim. A što se tiče izgleda svi mi volimo različito ali reći za nju da je fuj... E to ne mogu shvatiti.

Makar je netko davno stavio neku približnu fotografiju (već sam i zaboravio) da li bi netko tko je bio nedavno kod nje, pronašao na internetu neku najsličniju ženu pa da stavi tu fotku. Unaprijed hvala

Znači odgovor "odi vidi i pogledaj" ću definitivno zapamtiti. Ne bi se toga sam sjetio, baš sam blesav. Sada imam univerzalni odgovor za sva potencijalna i buduća pitanja bilo kojeg forumaša. To je nesvakidašnja ideja, bravo! Za par godina nam forum neće uopće trebati, jer zašto pitati prije nego odeš i gubiš vriieme na tipkanje, ksd možeš otići i sam vidjeti i odlučiti. Bravo, svaka čast! Sad idem u Australiju, nešto me zanima oko njihovih plaža ali zašto guglati slike, idem u Australiju. Juhuuu!

Znači odgovor "odi vidi i pogledaj" ću definitivno zapamtiti. Ne bi se toga sam sjetio, baš sam blesav. Sada imam univerzalni odgovor za sva potencijalna i buduća pitanja bilo kojeg forumaša. To je nesvakidašnja ideja, bravo! Za par godina nam forum neće uopće trebati, jer zašto pitati prije nego odeš i gubiš vriieme na tipkanje, ksd možeš otići i sam vidjeti i odlučiti. Bravo, svaka čast! Sad idem u Australiju, nešto me zanima oko njihovih plaža ali zašto guglati slike, idem u Australiju. Juhuuu!
Ima toliko recenzija, toliko stranica napisanih o njoj, sta ti vise treba?

Samo približna fotka neke slične ženske s neta. Zašto? Zato što sam se pogubio između opisa od nilskog konja do rasne bujne plavuše, od odrona do utrenirane malo bujnije žene, od krezube babe do pravevrasne milfače. Od komentara izbjegavaj pa do doći ću opet sigurno. Svjestan sam da ima, baš se jako kuži, ili konkurencije koja pljuje na najjače jer im uzima vjerojatno dio kolača, pa sve do bolesnika koji su se zaljubili a nemaju para ići onoliko koliko bi često željeli. Da ne govorim o onima koji očito žele isprovocirati svojim lažnim komentarima pa sve do onih koji su zadovoljni uslugom i pristupom Mirele. Nisam baš blizu, pa sam pomislio da bi nakon toliko godina nakon otvaranja teme bilo dobro da netko stavi sliku. Moja namjera nije bila niti spamati, niti provocirati, već koristim priliku postaviti pitanje tj. zamoliti da netko tko je bio nedavno stavi sliku, jer mišljenje imam, samo mi nedostaje još onaj vizualni dio prije nego me put nanese prema Zg. Mislim da za niti jednu žensku ovdje na forumu nema toliko oprečnog i različitog mišljenja, koja idu toliko iz jedne krajnosti u drugu kao kod Mirele. Moraš bit psiholog da skužiš kad netko očito spama i sere do onih koji su totalno i nerealno prezadovoljni. Eto, zato sam postavio onu molbu za fotkom

Samo približna fotka neke slične ženske s neta. Zašto? Zato što sam se pogubio između opisa od nilskog konja do rasne bujne plavuše, od odrona do utrenirane malo bujnije žene, od krezube babe do pravevrasne milfače. Od komentara izbjegavaj pa do doći ću opet sigurno. Svjestan sam da ima, baš se jako kuži, ili konkurencije koja pljuje na najjače jer im uzima vjerojatno dio kolača, pa sve do bolesnika koji su se zaljubili a nemaju para ići onoliko koliko bi često željeli. Da ne govorim o onima koji očito žele isprovocirati svojim lažnim komentarima pa sve do onih koji su zadovoljni uslugom i pristupom Mirele. Nisam baš blizu, pa sam pomislio da bi nakon toliko godina nakon otvaranja teme bilo dobro da netko stavi sliku. Moja namjera nije bila niti spamati, niti provocirati, već koristim priliku postaviti pitanje tj. zamoliti da netko tko je bio nedavno stavi sliku, jer mišljenje imam, samo mi nedostaje još onaj vizualni dio prije nego me put nanese prema Zg. Mislim da za niti jednu žensku ovdje na forumu nema toliko oprečnog i različitog mišljenja, koja idu toliko iz jedne krajnosti u drugu kao kod Mirele. Moraš bit psiholog da skužiš kad netko očito spama i sere do onih koji su totalno i nerealno prezadovoljni. Eto, zato sam postavio onu molbu za fotkom
pa imas neku fotku s neta na prvoj stranici ove teme i slika koju je kolega tamo stavio je ajmo reci realna.

Ljepota je u oku promatrača. 😁 Nekome je šumska vila, nekome debela krmača (da mi prostite na izrazu). Slika na prvoj stranici ove teme i slika u njenom oglasu na PO su dovoljno blizu. U licu nije neka ljepotica, ali nije ni "za bacit".
Ono što se većina slaže je da su joj usluga i odnos prema klijentu- vrhunski. Kod nje sam dobio najbolji oral ikada, a to će se također većina složit.
Kod Mirele sam bio jednom, pisao sam to već u ovoj temi, ali ponovit ću. Nisam iz Zagreba, bio sam na proputovanju kroz Zg. Nazvao sam je sat vremena prije, prvi put smo se čuli i ikada komunicirali. Ja kažem da sam za sat vremena u Zagrebu i da bi htio doći kod nje. Ona pita ako ću sigurno doći. Kažem: hoću. Ok, čuvam ti termin. Tako je i bilo. Sat vremena mi je čuvala termin, iako je u to vrijeme imala i drugih poziva (tako ona kaže, a ja joj vjerujem). Bio sam u zadnjih godinu dana još nekoliko puta u Zagrebu, što poslovno, što privatno, ali nisam nikad bio sam, tako da nije bilo prilike za ponovit susret, ali da mi se pruži prilika, sigurno bih ponovio.
Nazovi je, dogovori termin i vidjet ćeš kako izgleda. Šta se treseš "izgubit" 60-70 € koliko je kod nje pola sata!? U najgorem slučaju se možeš okrenut na vratima.

Dok si ovo natipkao mogao si lagano otici tamo, jos bi ti i vremena ostalo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh