Samo približna fotka neke slične ženske s neta. Zašto? Zato što sam se pogubio između opisa od nilskog konja do rasne bujne plavuše, od odrona do utrenirane malo bujnije žene, od krezube babe do pravevrasne milfače. Od komentara izbjegavaj pa do doći ću opet sigurno. Svjestan sam da ima, baš se jako kuži, ili konkurencije koja pljuje na najjače jer im uzima vjerojatno dio kolača, pa sve do bolesnika koji su se zaljubili a nemaju para ići onoliko koliko bi često željeli. Da ne govorim o onima koji očito žele isprovocirati svojim lažnim komentarima pa sve do onih koji su zadovoljni uslugom i pristupom Mirele. Nisam baš blizu, pa sam pomislio da bi nakon toliko godina nakon otvaranja teme bilo dobro da netko stavi sliku. Moja namjera nije bila niti spamati, niti provocirati, već koristim priliku postaviti pitanje tj. zamoliti da netko tko je bio nedavno stavi sliku, jer mišljenje imam, samo mi nedostaje još onaj vizualni dio prije nego me put nanese prema Zg. Mislim da za niti jednu žensku ovdje na forumu nema toliko oprečnog i različitog mišljenja, koja idu toliko iz jedne krajnosti u drugu kao kod Mirele. Moraš bit psiholog da skužiš kad netko očito spama i sere do onih koji su totalno i nerealno prezadovoljni. Eto, zato sam postavio onu molbu za fotkom