Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto?Ma glupa ženska .....
Eto bio ponovo i odradila u 69 pozi ali samo ona meni...doslovce ga progutala....a nakon toga sam je misionarski...zadnji puta bilo s guza al sad sam htio klayično da je gledam u oči dok joj trpam...moram priznat nakon prvog svrsavanja malo ga istuširao i znalački ga je digla...rekao bi do grla...a onda kabanica i....zna se...U potpunosti se slažem sa svime navedenim...trudi se,surađuje...meni čak rekla kako joj je lakše i bolje pušiti...kad je kontra tebe mešro kao 69 jer kaže da ga onda može cijelog u usta stavit...znači ne moraš se trudit da joj ga strpaš do grla već to ona sama tako želi..
Nisi htio lizati u 69, ili nije dala?Eto bio ponovo i odradila u 69 pozi ali samo ona meni...doslovce ga progutala....a nakon toga sam je misionarski...zadnji puta bilo s guza al sad sam htio klayično da je gledam u oči dok joj trpam...moram priznat nakon prvog svrsavanja malo ga istuširao i znalački ga je digla...rekao bi do grla...a onda kabanica i....zna se...
Pouka sve ga toga je: bolje se osjećat dobrodošlo nego li otići kod nadrkane,umišljene manekenke...
Nisam htio...Nisi htio lizati u 69, ili nije dala?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|