Erotik djevojka - Mirela

Ha ha.bas sad gledam cijene...
Pa u BiH vece cijene nego u Hr!
Izgleda ekipa u parama u BiH he he
Il' cure koriste priliku sto nema prave konkurencije!🤣
Jbg, to je tako, nažalost.
Što je niži standard, to su više cijene. Nema logike, al je tako.
Pa, što mi bojkotiramo (kak ti :giggle:) ovih dana trgovačke lance.
Imamo cijene više nego u Njemačkoj, a duplo manje plaće.
Deru nas trgovci, pa što ne bi i kurve, he, he.
Al, jebi ga, ćeif je ćeif.:cool:

Moje osobno mišljenje je da su kurve isto kao i cigarete.Onaj koji puši je jednostavno ovisan o njima,tako da se neće ostaviti pušenja bez obzira na cjenu.Isto tako kad ti se digne ona stvar ne gleda se puno na cijenu,nego što prije naći nešto za pražnjenje

Meni svi kljenti isti i uvjek idem s poštovanjem prema svakom.
Naravno i to,ali ima ono ako ti sebe ne postujes nece niko,u prevodu u nasem poslu ako dopustis da se neko ponasa prema tebi kao prema govnetu na kojem se treba izivljavati,samo zato jer je platio.Ne znam jesi se susrela sa tim a sigurno jesi uvjek dodje neka budala,i kad mi se neko pocne cjenkati pa ovde moras misliti i na svoju sigurnost a to isto kosta pored ostalih stvari

Naravno i to,ali ima ono ako ti sebe ne postujes nece niko,u prevodu u nasem poslu ako dopustis da se neko ponasa prema tebi kao prema govnetu na kojem se treba izivljavati,samo zato jer je platio.Ne znam jesi se susrela sa tim a sigurno jesi uvjek dodje neka budala,i kad mi se neko pocne cjenkati pa ovde moras misliti i na svoju sigurnost a to isto kosta pored ostalih stvari
U pravu si,zato te bahate i iskompleksirane osjetiš preko telefona,barem ja .Al kad vide žensku zgodnu s oblinama(ne previše)frizura top sređenu,frizura , nokti , štikle onda se stvari mijenjaju onda dozvole sa ti vodiš "igru".

Zamolila bih forumaše da slobodno napišu komentare (koji su bili u zadnje vrjeme)znači kako ja izgledam kakva mi usluga i odnos prema klijentu.Ne želim da se piše ono šta nije istina.hvala.

Zamolila bih forumaše da slobodno napišu komentare (koji su bili u zadnje vrjeme)znači kako ja izgledam kakva mi usluga i odnos prema klijentu.Ne želim da se piše ono šta nije istina.hvala.

Joj Mirela, previše se zabrinjavaš što tko od takvih piše? Nemoj uzimat sve k srcu jer puno bude lažnjaka koji pljuju po nekome bez da su djevojku/ženu uopće vidjeli, pa čak ni nazvali. I takve promijeniti ne možeš. Ono što se kaže - ne obadaj

- stavi slike miky- ispočetka je možda( veliko možda) i bilo simpatično al već si se svima popela na kurac - bio sam kod tebe 3 put i od toga sam čekao dva puta po sat vremena, i nisam jedini... usluga je bila dobra, stan je bio čist ti si bila pristojna... i to je to- a izgleda da ću te ponovno posjetit i ponjet ću fotoaparat jer nemogu vjerovat da te nijedn kreten još nije posliko! - i ovo kaj kažeš da tipovi koji dođu kod tebe kažu da samo čitaju i ne komentiraju na forumu ( ja sam jedan od tih)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh