Erotik djevojka - Mirela

Trebali bi pod hitno bojkotirat djevojke koje pruzaju seksualne odnose.
Pa di je to otišlo??
Nekad si za 200 kuni mogel jebat do iznemoglosti
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
A da se placa porez, prirez, daje dio crkvi....znaci nista od toga
Od 11 do 16 sati one obrade 10-12 klijenata......
700-800 evra u dzepu a nas drzavu opcine poreznu crkvu i ostale tko hebe
Bojkot jedino riješenje

Pa di je to otišlo??
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
Bojkot jedino riješenje
Jbg ti ode daleko cuj 10 do 12 klijenata,pa gdje to ima sa tako malo sati a puno ljudi,jedino da svi jebu po 4 min i cekaju u redu ha ha

Pa di je to otišlo??
Bojkot jedino riješenje
Druze gace dole naguzis se i das da te guze cuku vremena za 200 kn

Jednom sam bio kod tebe dogovorio u 12 na kraju dosao u pol 1 na termin jer ti kao kasnis, dok sad cekao vidio sam dvojicu koji izlaze iz zgrade tak da vjerujem da su ta dvojica bili obrqđeni za po cuke
Kajeti to 10 komadi
Pa nimas brojcanika

Jbg ti ode daleko cuj 10 do 12 klijenata,pa gdje to ima sa tako malo sati a puno ljudi,jedino da svi jebu po 4 min i cekaju u redu ha ha
Znači ponekad kljent ostane 10min.a ponekad punih pola sata nekad ispadne i par.minuta duže,nisu sve žene iste ,čula sam i od nekih kljenata da su cure iz novčanika uzimale kljentima novce ,a bilo je i da su meni ukrali parfem ,novce i još svašta,tako moj zakjučak da ide se kod provjerenih ženski a ženama je najbolje imati stalne kjente pa znaš koga primaš u stan.

Znači ponekad kljent ostane 10min.a ponekad punih pola sata nekad ispadne i par.minuta duže,nisu sve žene iste ,čula sam i od nekih kljenata da su cure iz novčanika uzimale kljentima novce ,a bilo je i da su meni ukrali parfem ,novce i još svašta,tako moj zakjučak da ide se kod provjerenih ženski a ženama je najbolje imati stalne kjente pa znaš koga primaš u stan.
Koji si dio zg?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh