gospodična, kakve su ovdje sve bezobraštine pisane ovo je melem!Koji debili bog te
a i na kraju stoji odgvor u inbox!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gospodična, kakve su ovdje sve bezobraštine pisane ovo je melem!Koji debili bog te
Hvala također i vama sretan Božić.Sretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
I tebi Mirela sve naj... Da ih je više kao ti nebi davao preporuku Aus. Mađ. Slo.Sretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
Hvala ,takođerSretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
Takodjer i tebi...Sretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
Mirela, koliko tražiš za pola sata/sat?Sretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
Ne kuzim koji dio nije jasan kad je vise puta napisala da ju se nazove za info?!?Mirela, koliko tražiš za pola sata/sat?
DobraPuno njih je imalo upit u vezi njene građe (škembe), mislim da je ovo najblizi primjer njenog izgleda, ukoliko se narucite ocekujte ovakvu damu pa tko voli nek izvoli tko ne ima drugih u po…
I tebi također.Takodjer i tebi...
Sretan i tebi. Jel se možemo čuti za nedjelju ako si slobodnaSretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
Prestanite više pričati za zube,prije 3 mjeseca sam sredila,a što se tiče godina imam 41 ,a ne 50.Bio. Neznam dal ima zube dal nema al ga guta do jaja. Ja imam 15-16. To je tak lako napravila da bi se iznenadio. Sise su top topova za zenu od 45-50
Vise sam se nadovezao na ono sto su drugi pricali o tome. Sori. Ugl od mene sve pohvale. Ok ako ti tako kazes 41, u tom slucaju izgledas puno starije za svoje godinePrestanite više pričati za zube,prije 3 mjeseca sam sredila,a što se tiče godina imam 41 ,a ne 50.
ok, vidimo se uskoro...lpJa neznam kad smo družili se ,al u zadnjih par mjeseci sam dotjerala treningom figuru kao i sve ostalo,a ako je vaše mišljenje takvo meni ne smeta ionako večina mojih kljenata je 40 plus koji ne gledaju forum ni neznaju šta je to forum.
Ima netko broj od Mirele.Ne kuzim koji dio nije jasan kad je vise puta napisala da ju se nazove za info?!?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|