Jel se testiras?Joj svašta ljudi pišu ,ono što nije bilo dobro to sam sredila ,a bez kondoma nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se testiras?Joj svašta ljudi pišu ,ono što nije bilo dobro to sam sredila ,a bez kondoma nema.
Koliko imaš godina ako nije tajna?Svi se mjenjamo netko na bolje netko na lošije ,znači komentirate ako ste bili u zadnje vrjeme ne prije godinu ili dvije kužite?
Pa i prije si držala do izgleda.Uvijek si bila TOPAl držim do izgleda teretana i zdrav način života.
Onda dolazim jedan dan da i to vidim..Nadam se da se jos uvijek izazvno oblacis kad dolazim.Sad još više ,hvala Okazaki
Onda dolazim jedan dan da i to vidim..Nadam se da se jos uvijek izazvno oblacis kad dolazim.
Radiš li nedjeljomUvjek držim do izgleda i usluge.
Uvjek držim do izgleda i usluge i opuštene atmosfere .
Danas da ,drugu nedjelju ne.Radiš li nedjeljom
Kako do VasDanas da ,drugu nedjelju ne.
Imaš broj na plavom oglasniku. Oglas Erotik djevojka. Slobodno otiđi, preporučam. Mirela je top, sisata, guzata, vrlo seksi i jebežljiva. Meni super usluga! Ja volim tako građene žene. Imaš se s čim poigrat i gdje uhvatit. Čim krene popravljat tepih ispred vrsta, pa ju uhvatim za guzu... Uh... Meni super... Pozdrav Mirelici, uskoro se vidimo!Kako do Vas
Koliko naplačuje sat druzenja?Imaš broj na plavom oglasniku. Oglas Erotik djevojka. Slobodno otiđi, preporučam. Mirela je top, sisata, guzata, vrlo seksi i jebežljiva. Meni super usluga! Ja volim tako građene žene. Imaš se s čim poigrat i gdje uhvatit. Čim krene popravljat tepih ispred vrsta, pa ju uhvatim za guzu... Uh... Meni super... Pozdrav Mirelici, uskoro se vidimo!
Zoveš broj sa oglasa, pitaš, dogovoriš se...Koliko naplačuje sat druzenja?
Koliko naplačuje sat druzenja?
Koliko naplačuje sat druzenja?
Imaš broj na plavom oglasniku. Oglas Erotik djevojka. Slobodno otiđi, preporučam. Mirela je top, sisata, guzata, vrlo seksi i jebežljiva. Meni super usluga! Ja volim tako građene žene. Imaš se s čim poigrat i gdje uhvatit. Čim krene popravljat tepih ispred vrsta, pa ju uhvatim za guzu... Uh... Meni super... Pozdrav Mirelici, uskoro se vidimo!
Jedva čekam da ju poljubim ravno u guzu kad se sagne popraviti otiračImaš broj na plavom oglasniku. Oglas Erotik djevojka. Slobodno otiđi, preporučam. Mirela je top, sisata, guzata, vrlo seksi i jebežljiva. Meni super usluga! Ja volim tako građene žene. Imaš se s čim poigrat i gdje uhvatit. Čim krene popravljat tepih ispred vrsta, pa ju uhvatim za guzu... Uh... Meni super... Pozdrav Mirelici, uskoro se vidimo!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|