Bilo bi najbolje da ti napraviš novu temu sa listom svih koje ti puniš bez kondoma...tak da mi ostali znamo koje su to.
Pa sve, kakvo je to uopće pitanje...
I on i frend.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi najbolje da ti napraviš novu temu sa listom svih koje ti puniš bez kondoma...tak da mi ostali znamo koje su to.
Puniš ti Desanku ŠakićSuper usluga kod nje, dobro pusi, da se nabijat, ne gleda na vrijeme, ja je punim bez kondoma
Punim ja erotik djevojku a ti se samo tjesiPuniš ti Desanku Šakić
Kad dođeš u veslačku i onda gledaš ravno na rozu zgradu i tamo je ona!Jel zna netko točnu adresu, ili bar približno, sutra ujutro bih posjetio dotičnu. Znam da je u Veslačkoj...
Posjetio inace znaci da se najavis telefonom, a ne da je sam trazis po kvartuJel zna netko točnu adresu, ili bar približno, sutra ujutro bih posjetio dotičnu. Znam da je u Veslačkoj...
Dočekat će te u hodniku i ispred vrata ima otirač,i onda ga ona popravi i naprči se,odma joj ga zvekni od iza u šupak! Baš top top milfača!Da sam odmah na poziciji
Sa ili bez kondomaZnači bio sam prekjučer,60 eura pola sata(mozes svršit 2 puta) znači sise 5,guzica zategnuta,sve joj možeš radit,samo ne guta spermu. Baš uživa u jebačini! Svakako za preporučit
Sa,nema kod nje bez!!Sa ili bez kondoma
i fale joj zubi, na što smo spali da jebemo babe od 50 godina bez zubiju i još plaćamo za toZnači bio sam prekjučer,60 eura pola sata(mozes svršit 2 puta) znači sise 5,guzica zategnuta,sve joj možeš radit,samo ne guta spermu. Baš uživa u jebačini! Svakako za preporučit
A ocito se bolje jebe nego ove mlade koje imaju zubei fale joj zubi, na što smo spali da jebemo babe od 50 godina bez zubiju i još plaćamo za to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|