Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ema ja sam zainteresiran za druženjeJaooo slatko
Pozdrav, može broj u inbox?Jaooo slatko
Može ako imaš neku za zamjenuPozdrav, može broj u inbox?
Imam ja, ali se dugo nije javilaIma neko kontakt od Eme Siget ili Črne
Radi li jos uvijek ona
Ti imas broj pa saznaj jbgIma šta novo od Eme?
Imam broj i sve, samo se ne javlja.
Ne pitajte me da dijelim, ona se sama javlja kome želi
Je li na produženom godišnjem ili je out of the game?
tako mi je i samom....Ema Siget...
Nešto što neću prežaliti što sam izgubio kontakt...
Kako Roberto Baggio plače za penalom 1994, ja plačem ta njom.
Najjača!!!!
Hajde ne seri, prije 10-ak godina Ema je bila 30-tak kilograma lakša nego prošle zime i bila je stvarno tip top. I u to vrijeme je bila avion za Saru iz Posavskog (sada Sv. Duh) i po izgledu a i po usluzi. A da radi sigurno bi joj usluga i pristup klijentima bio bolji nego Sarin.Ema iz Sigeta je, hvala Bogu, razlog sto nikad nisam bio s nekom sa PO. Naime, o toj curi su se prije 10, pa i vise godina, na jednom drugom slicnom forumu ispredale bajke. I uspio sam doci jednom do nje, jednu subotu, to mi je trebao biti prvi seks s placanjem. I kad mi je otvorila vrata, gledam i ne vjerujem: gledam u salastog nilskog konja. Naravno, nesto sam promrmljao i okret nazad. Poslije sam vidio da je bilo i dosta ljudi koji su je dozivjeli isto kao i ja. Sve u svemu, mislim si, ako je ta vrh PO-a, kakve li su tek ostale. Od tada nisam nazvao ni jedan broj uz izuzetak jedne maserke Sare koja je radila prije puno godina u ulici Ljudevita Posavskog i tada je bila strasan komad i vrlo entuzijasticna.
Jel je Sara u to vrijeme radila komplet?Hajde ne seri, prije 10-ak godina Ema je bila 30-tak kilograma lakša nego prošle zime i bila je stvarno tip top. I u to vrijeme je bila avion za Saru iz Posavskog (sada Sv. Duh) i po izgledu a i po usluzi. A da radi sigurno bi joj usluga i pristup klijentima bio bolji nego Sarin.
Mislim da je prije 75-77…Nije sigurno 90+Znači svi ovi hvalospjevi su zapravo o curi sa 90+ kg???
Nisam bio, pa nez. Pretpostavio kad se prica da je top izgled da ima nekih 60-70, pa onda dode van helsing da ima 30 kg vise nego prije 10 god, pa mi nije jasno kak staMislim da je prije 75-77…Nije sigurno 90+
Mislim da bi ti primjetio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|