nisamfranjo
New member
trebala je bit salaNe vidim smisao kurve koja će klijentu dat probušen kondom, šta ona ima od toga ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebala je bit salaNe vidim smisao kurve koja će klijentu dat probušen kondom, šta ona ima od toga ?
Aaaaaatrebala je bit sala
Nego daj odgovori na pitanja, zelim otic prvi put al iskreno strah me malo, ne znam jel to normalnoAaaaaa
Za vas sto vise zarazi sidomNe vidim smisao kurve koja će klijentu dat probušen kondom, šta ona ima od toga ?
Obično imaju kondome, al ne budi ti teško još imat jedan u đepu, ako već iskrcaš parsto eura za nju neš ti još 3 eura za kondom.Nego daj odgovori na pitanja, zelim otic prvi put al iskreno strah me malo, ne znam jel to normalno
ne trebaju ti kondomi, one imaju svu opremu....Nego daj odgovori na pitanja, zelim otic prvi put al iskreno strah me malo, ne znam jel to normalno
Ne znam di je ta katty. Bez obzira sad na nu jel bi preporucio da kod koje god odem da joj kazem da je prvi put ili da ne govorim to? Cak si i razmisljam skuzit ce po meni sigurno, ne znam kako je ostalima bilo prvo put al ja mislim da cu se usrat malone trebaju ti kondomi, one imaju svu opremu....
ako ti prvi put, odi kod neke provjerene... dat češ malo više novaca ali će ona znat kako da ti udovolji....
ja sam prvi prvih par puta probavao sve neke gabore pa sam skoro izgubio volju, onda sam našao forum i recenzije i probao katty, giu, sabrinu, viku... i onda je to to....
odi kod katty i reci da ti je prvi put - napravit će ti to da će ti teško i jedna druga biti tako dobra![]()
ma nznm, ako ideš kod neke tipa katty i kažeš mislim da će se potrudit oko tebe, ako odeš kod neke lošije - možda će odradit tek tolko da te odradi....Ne znam di je ta katty. Bez obzira sad na nu jel bi preporucio da kod koje god odem da joj kazem da je prvi put ili da ne govorim to? Cak si i razmisljam skuzit ce po meni sigurno, ne znam kako je ostalima bilo prvo put al ja mislim da cu se usrat malo![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|