EGE Prvi put

Nego daj odgovori na pitanja, zelim otic prvi put al iskreno strah me malo, ne znam jel to normalno
ne trebaju ti kondomi, one imaju svu opremu....
ako ti prvi put, odi kod neke provjerene... dat češ malo više novaca ali će ona znat kako da ti udovolji....
ja sam prvi prvih par puta probavao sve neke gabore pa sam skoro izgubio volju, onda sam našao forum i recenzije i probao katty, giu, sabrinu, viku... i onda je to to....
odi kod katty i reci da ti je prvi put - napravit će ti to da će ti teško i jedna druga biti tako dobra :)

ne trebaju ti kondomi, one imaju svu opremu....
ako ti prvi put, odi kod neke provjerene... dat češ malo više novaca ali će ona znat kako da ti udovolji....
ja sam prvi prvih par puta probavao sve neke gabore pa sam skoro izgubio volju, onda sam našao forum i recenzije i probao katty, giu, sabrinu, viku... i onda je to to....
odi kod katty i reci da ti je prvi put - napravit će ti to da će ti teško i jedna druga biti tako dobra :)
Ne znam di je ta katty. Bez obzira sad na nu jel bi preporucio da kod koje god odem da joj kazem da je prvi put ili da ne govorim to? Cak si i razmisljam skuzit ce po meni sigurno, ne znam kako je ostalima bilo prvo put al ja mislim da cu se usrat malo :p

Ne znam di je ta katty. Bez obzira sad na nu jel bi preporucio da kod koje god odem da joj kazem da je prvi put ili da ne govorim to? Cak si i razmisljam skuzit ce po meni sigurno, ne znam kako je ostalima bilo prvo put al ja mislim da cu se usrat malo :p
ma nznm, ako ideš kod neke tipa katty i kažeš mislim da će se potrudit oko tebe, ako odeš kod neke lošije - možda će odradit tek tolko da te odradi....
ako odeš kod provjerene mislim da joj možeš i slobodno reć... i kažeš da ti je frend preporučio baš nju....

kontakt, whatsapp (obavezno uzmi drugi broj), poruka, dogovoriš šta želiš i koji termin,
katty će te sigurno prije ulaska zvat na video call tako da se nemoj uspaničit javiš joj se, mahneš i to je to....
iako dođeš otuširan, još jednom splahni mudonju bez obzira kod koje dame dođeš - to će im dat do znanja da držiš do higijene (ako uzimaš 1h - 2 pucnja splahni ga i između rundi).
novac pripremi po dogovorenoj cijeni i sa sobom uzmi samo ako misliš nešto doplatiti.

evo ti katty

evo ti i Vika - po novom Virginia

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh