Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbilja?Pa da,bilo je i toga. Al one opet imaju brojeve sve, i znaju dosta i o klijentima,pogotovo stalnim,ako koriste isti broj. Jer se pise o svakom
Naravno, ne znaju sad po izgledu,al imaju po broju,ostave recenziju i one. Meni je jedna pokazala za moj broj,šta piše,i moram reci da sam zadovoljan. Sad ne smijem nigdje bez poklona hahahaZbilja?
A gdje su te recenzije? je li to neka zatvorena grupa?Naravno, ne znaju sad po izgledu,al imaju po broju,ostave recenziju i one. Meni je jedna pokazala za moj broj,šta piše,i moram reci da sam zadovoljan. Sad ne smijem nigdje bez poklona hahaha
Isto sto i mi ovdje komentiramo,i one komentiraju.A gdje su te recenzije? je li to neka zatvorena grupa?
Probajte ako budete u mogućnosti neki screenshot zalijepiti. Jer jako me zanima kako one nas komentiraju.Isto sto i mi ovdje komentiramo,i one komentiraju.
Dosad nisam bio nijedanput više puta kod iste. A sto se tiče engleskog neke ne znaju riječ beknuti na engleskom, a neke ga znaju jako dobro, mada mislim da ga većina zna bolje nego sto priznaje.Popricaj malo s njima nakon akcije, ako znaju engleski![]()
Nema sanse,buraz. Paze svaki detalj. Samo po broju,kaze,koliko imas recenzija,kakve su,i opišu sve,od dolaska,odjece, ponasanja,priče. Apsolutno sveProbajte ako budete u mogućnosti neki screenshot zalijepiti. Jer jako me zanima kako one nas komentiraju.
A je li kažu tko je kakav u krevetuNema sanse,buraz. Paze svaki detalj. Samo po broju,kaze,koliko imas recenzija,kakve su,i opišu sve,od dolaska,odjece, ponasanja,priče. Apsolutno sve
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|