antematic2269
New member
InboxDi joj apartman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
InboxDi joj apartman
Zavisi,jesi zensko il ne hahahajel ima muskih za druzenje mozda i upoznavanje
Sve do jednog makro..Ljudi, ovim novoregistriranim članovima se očito ne može vjerovati.
I mene zanimaDa li je tko bio kod Isabelle? Dugo je u gradu a nema ovdje nikakvih recenzija. Ja se pokusao dogovoriti pa nakon datog termina vise ne odgovara …
ona plava.. ? ja bio .. onako simpa cura.. meni nije bilo lose samo nikako se dogovorit za termin.. ponuda ja u gradu svakako za kDa li je tko bio kod Isabelle? Dugo je u gradu a nema ovdje nikakvih recenzija. Ja se pokusao dogovoriti pa nakon datog termina vise ne odgovara …
Zbilja?Pa da,bilo je i toga. Al one opet imaju brojeve sve, i znaju dosta i o klijentima,pogotovo stalnim,ako koriste isti broj. Jer se pise o svakom
Naravno, ne znaju sad po izgledu,al imaju po broju,ostave recenziju i one. Meni je jedna pokazala za moj broj,šta piše,i moram reci da sam zadovoljan. Sad ne smijem nigdje bez poklona hahahaZbilja?
A gdje su te recenzije? je li to neka zatvorena grupa?Naravno, ne znaju sad po izgledu,al imaju po broju,ostave recenziju i one. Meni je jedna pokazala za moj broj,šta piše,i moram reci da sam zadovoljan. Sad ne smijem nigdje bez poklona hahaha
Isto sto i mi ovdje komentiramo,i one komentiraju.A gdje su te recenzije? je li to neka zatvorena grupa?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|