Mozart
Well-known member
Mislim da djevojka radi na princip da ti ga popusi a ne da primi uzvratVoliš pušit kurac baš lijepo i ja volim lizat pičku pogotovo obrijanu haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da djevojka radi na princip da ti ga popusi a ne da primi uzvratVoliš pušit kurac baš lijepo i ja volim lizat pičku pogotovo obrijanu haha
Zgodna si ja volim deblje cure
Ma da?Zgodna si ja volim deblje cure
Odakle je koja lova i kako izgleda i koliko godina????Ja sam bio kod dominatne i mogu samo reci sve pohvale jako ljepo pusi.. A jos tome ne pozuruje i jako ugodna u razgovoru..
Nadam se uskoro dali treba Hell uzetiUvijek je zadovoljstvo raditi pusenje sa kulturnim gospodinom. Vrlo ste ugodna i od riječi muškarac. Vidimo se mi opet
Hahaha dogovorenoObavezno,hahaha
Bas steta, djevojka je kulturna i draga . Ima profesionalni pristup i odlično izgleda za razliku od mnogih koje su bahate i bezobrazne , vrijedjaju klijente i nisu diskretne , pišu javno o klijentima , neke čak i prijete objavljivanjem slika i osobnih podatakaJavila mi se Dominatnapusacica kaze da je zblokirana i da joj se javite na 0953147339
Koga ti kruhom, on tebe kamenomBas steta, djevojka je kulturna i draga . Ima profesionalni pristup i odlično izgleda za razliku od mnogih koje su bahate i bezobrazne , vrijedjaju klijente i nisu diskretne , pišu javno o klijentima , neke čak i prijete objavljivanjem slika i osobnih podataka
Dominantna je super cura
Da ali samo puši nema sexaBas steta, djevojka je kulturna i draga . Ima profesionalni pristup i odlično izgleda za razliku od mnogih koje su bahate i bezobrazne , vrijedjaju klijente i nisu diskretne , pišu javno o klijentima , neke čak i prijete objavljivanjem slika i osobnih podataka
Dominantna je super cura
Ja sam čuo da ima kolegicu s kojom se može sve dogovoriti . Ali iz iskustva , uvijek sve počinje s pušenjem , a onda se nastavlja pričaDa ali samo puši nema sexa
A jel prvi glas za kolegicu!?Ja sam čuo da ima kolegicu s kojom se može sve dogovoriti . Ali iz iskustva , uvijek sve počinje s pušenjem , a onda se nastavlja priča
Neke bi se mogle malo ugledati u nju koje se bave pusenjem.Bas steta, djevojka je kulturna i draga . Ima profesionalni pristup i odlično izgleda za razliku od mnogih koje su bahate i bezobrazne , vrijedjaju klijente i nisu diskretne , pišu javno o klijentima , neke čak i prijete objavljivanjem slika i osobnih podataka
Dominantna je super cura
Ne znam s kim se druzi, al nemam obicaj slat svoje fotke curama koje su u ovom poslu. Mislim da je mnogima diskrecija nepoznata rijec. Kamo bi dosli da svakoj curi sa plavog posaljemo svoje fotke? Ono wtf! Ako platim za uslugu, onda ocekujem diskreciju bez previse pitanja... vrlo jednostavno.Sliku lica ili sliku kurca ? Mozda se previse druzi sa poljakicom pa vise ne zeli pusiti nekome ako je ne privlaci
Mene isto trazila sliku a ono ko ga jebe poslao sam i rekla moze pusenje..Ne znam s kim se druzi, al nemam obicaj slat svoje fotke curama koje su u ovom poslu. Mislim da je mnogima diskrecija nepoznata rijec. Kamo bi dosli da svakoj curi sa plavog posaljemo svoje fotke? Ono wtf! Ako platim za uslugu, onda ocekujem diskreciju bez previse pitanja... vrlo jednostavno.
Blokirali ju nekome na zulj stala valjda..Jel moze iko otvorit ono sta je ona poslala meni samo pise prilog 3073 i nece niss da otvori
Ja sam poslao sliku i dobio sve u kompletu + guzu je isto dala, oni koji me znaju , komplet je i guzaMene isto trazila sliku a ono ko ga jebe poslao sam i rekla moze pusenje..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|