Dominacija

Screenshot-20240705-122956-Whats-App.jpg
 
Može li nam neka cura ili dečko podijeliti iskustvo dominacije, da ih je netko dominirao, pljeskao po guzi ili sl., a da je taj netko npr. bio domino prema njima, i uz to uniformirane profesije.
 
Mislim da ne, ali iskoristio bih ovu priliku da upozorim na profil “Ivydiamond”. Navodno domina iz Zg, a sve slike su ukradene od neke zenske iz UK. I onda jos besramno na slike zaljepi svoje ime kao da potvrdi da su njene🙄. Ne bi me cudilo da je iza profila muska osoba
da, djeluje kao fejk profil. trazi pare za online dominaciju jer kao nije u hrvatskoj trenutno. pitao je da se upoznamo kad dode u zg, ne odgovara. opcenito ne odgovara na pitanja, a meni uletila u inbox s pitanjem trazim li dominu. vidim da isto prati dosta drugih profila, lako moguce da je neki lik koji pokusava izmust pare.
 
Da li može koja cura opisati dominaciju, da ju je dominirao, neki muškarac uniformiranog zanimanja.
 
Zanimljivo. Za što točno Domina registrira svoju firmu i pod kojom djelatnosti da se vodi dominacija? Pitam za svrhu izdavanja računa za pruženu uslugu :)
Na računu napišeš "seksualna terapija", a firmu registriraš kao ...., e ne znam ni ja. Treba nešto smisliti.

Inače, smiješno mi je kako neki psiholozi i kvazi-psiholozi nude "seksualnu terapiju" kad su prave seksualne terapeutkinje maserke, prostitutke i domine.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh