Javljam se dobrovoljnoVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javljam se dobrovoljnoVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Izdominirali ste ga/njuNema nam domx301?????
I meni se sviđaju takve, ali zasad takvu nisam našao.Volio bih cuti vaša iskustva i preporuke za visoke i teže domine za trampling, foot fetish i općenito agresivniju dominaciju, u Zagrebu ili šire.
Naročito se palim na visoke i jače žene s većim stopalima, a godine nisu toliko bitne.
Ako nisi još naletila na pravog za dominaciju, možemo dogovoriti. Imam nešto iskustva. Možemo zajedno otkrivati draži tog svijeta. Pusa.Već duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Ufff volio bi sa me dominirasVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Ja imam zelju biti dominiran na bilo koje nacine, da li si jos uvijek zainteresirana?Već duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Javi se. Pusa.Ja imam zelju biti dominiran na bilo koje nacine, da li si jos uvijek zainteresirana?
Ok, hvalaCifre su od 1000-1500kn
Bio sam. Nisam bio zadovoljan ni malo iskreno. Ne isplati se nikako po meni.Jel bio itko u Rijeci kod DominatrixPain? Ima 1-2 oglasa na netu. Ja sam poslao mail, dogovorio se, ali sam saznao u zadnji tren da moram na poslovni put i jbg...
Ja ti imam iskustva sa strapom i fistingom pogotovo pa se javi ako si zaVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Ne ici ni slučajno. Klinkica koja je zabrijala da je domina, nema pojma o dominaciji, a još je k tome i prevarantica.Bio sam. Nisam bio zadovoljan ni malo iskreno. Ne isplati se nikako po meni.
Ne ici ni slučajno. Klinkica koja je zabrijala da je domina, nema pojma o dominaciji, a još je k tome i prevarantica.Jel bio itko u Rijeci kod DominatrixPain? Ima 1-2 oglasa na netu. Ja sam poslao mail, dogovorio se, ali sam saznao u zadnji tren da moram na poslovni put i jbg...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|