footlover
Active member
Sig...zelis br 38 i potpeticu 22cm38, potpetica 12 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sig...zelis br 38 i potpeticu 22cm38, potpetica 12 cm
Ja imam puno iskustva,, prvo sam probao preko oglasnika, a sad me cura jebe sa strapom.. Mogu svrsit da se ne diram, samo dok me jebe.. Stvar je u praksi, opustanju i da to volis... Odlicna stvarJel ima tko iskustva sa peggingom, tj. strap-onom? Svima je u mašti, a jel fakat netko primio?
Javi se ako zelis tipkati, imam jako puno iskustvaVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Da, znam. Probao sam i ja. Samo treba i druga strana biti zainteresirana za toJa imam puno iskustva,, prvo sam probao preko oglasnika, a sad me cura jebe sa strapom.. Mogu svrsit da se ne diram, samo dok me jebe.. Stvar je u praksi, opustanju i da to volis... Odlicna stvar
Ja sam dosta brzo s curom to iskomentirao i brzo smo krenuli s tim, al mi je rekla da joj je postalo super tek kad sam se ja opustio.. Prvi put sam bio malo ukocen, al kad sam se opustio od onda je bas super.. Sad cak vise ni ne trazim, nego mi javi nor da se ocistim i da sve pripremim dok dođe doma da m moze odma jebat.. Tak da..Da, znam. Probao sam i ja. Samo treba i druga strana biti zainteresirana za to
Ja se moram ocistit prije.. Uvijek se dvaput klistiram.. Onda je to toZato sam ja uvijek spreman. Tko zna kad ću imati prilike primiti
Dobro, to da..Na to sam i mislio
A za štikle možeš uvijek biti spreman
Da, da..A koliko vidim, ovdje imaš štikli
Jesam, bisex sam i ona to zna..A nikad ne znaš tko će kad doći
Jesi razmišljao o pravom dok dama gleda?
Pa što čekaš?Jesam, bisex sam i ona to zna..
Moze na meniVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Jwvi seVeć duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|