Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije je stavljala oglase korisnicko ime joj je bilo dinabojanic i radi u frana folnegovica plavusa ako ima ko broj posto vise ne stavlja oglase
Da jesi bioo kod nje? Kakva je?
Nemam. Nije puno pricala ali nne gleda na sat i bilo je raznih igrica.Imas kakve slike od nje da vidim jel mislimo na istu? Koju uslugu nudi? Jel prica puno ili odma na seks?
Hmm, pa jebo ju ja sta ne napravi te cice, bar neku dvojku-trojkuNisu njezine slike. Cice nema, guza mala, uski bokovi , top manekenska gradja, duge noge , duga plava kosa, zelene oci, lijepa u licu, lijep osmijeh.
NE BAVI SE VIŠE SA TIME! OTIŠLA U NJEMAČKU!Nudim novčanu nagradu ako netko ima kontakt od Viktorije (Zg) (Dina Bojanić) (Victoria's secret angel u Esc. Irskoj) koji funkcionira. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-fit-blondie-vrckava-i-sofisticirana-oglas-4082399
Promijenila je kontakt, bio sam sa njom više puta ali joj zadnji broj nije aktivan. Rekli su mi da je još aktivna. Javite u privatni box.
Imam ti ja njen facebookNisam te pitao jel se bavi ili ne, pitanje je jasno. Ako nemaš odgovor ne komentiraj.
Nemaš ti ništa, da imaš ne bi bio neozbiljanImam ja al nedam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|