Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ima kučnu adresuimam ja broj telefona i insta.. ali posto nije aktivna za svakog nemogu da podijelim..
Ako netko ne želi pomoć, ne trebate ni pisati da imate kontakt jer trošite i moje i svoje vrijeme. Ako netko želi pomoći neka me kontaktira na privat.Sta si zapeo toliko za nju imam ja njen kontakt i cujem se povremeno s njom nije u Hr
u svicarskoj jeja ima kučnu adresu
Poslao sam ti poruku u inboxZa sta bi ticno dao 200 eura
Ako se više ne bavi sa time onda ne postoji ni za mene ,ni za tebe ,ni za jednog od nas koji smo odlazili do nje. Da je htjela sa ikim od nas imati kontakt ostavila bi broj aktivnim.Nisam te pitao jel se bavi ili ne, pitanje je jasno. Ako nemaš odgovor ne komentiraj.
Ponoviti ću, ako nemaš odgovor, a vidim da ne znaš, ne komentiraj.Ako se više ne bavi sa time onda ne postoji ni za mene ,ni za tebe ,ni za jednog od nas koji smo odlazili do nje. Da je htjela sa ikim od nas imati kontakt ostavila bi broj aktivnim.
Za tebe isto vrijedi kao i za ovog .Ponoviti ću, ako nemaš odgovor, a vidim da ne znaš, ne komentiraj.
NE BAVI SE VIŠE SA TIME! OTIŠLA U NJEMAČKU!u
U svicarsku , ima ko kontak broj cisto onako bez obaveza..NE BAVI SE VIŠE SA TIME! OTIŠLA U NJEMAČKU!
jesi ti neki jeben, cuj da ne komentira.. eto hocemo da komentiramo retarde, moze bam se.. ja ti zivim pored te cure i umalo da ti posaljem adresu i telefon, no vidjoh ovo.. jel tebi sad jasnoNisam te pitao jel se bavi ili ne, pitanje je jasno. Ako nemaš odgovor ne komentiraj.
imam ja ali uvjet je da ne date ovom retardu sto nudi novac za broj i adressuU svicarsku , ima ko kontak broj cisto onako bez obaveza..
jel u svici daj kontakt daje posjetimSta si zapeo toliko za nju imam ja njen kontakt i cujem se povremeno s njom nije u Hr
cek malo , di je sada jel u svici ili nemackoj?! ja sam cuo da se odselila za americu !!imam ja ali uvjet je da ne date ovom retardu sto nudi novac za broj i adressu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|