Johann Sebastian Bach
Well-known member
Vratimo se u djetinjstvo, kada nam je sve bilo super.Kako to da vas to toliko napaljuje, kao neka sigurnost majke ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratimo se u djetinjstvo, kada nam je sve bilo super.Kako to da vas to toliko napaljuje, kao neka sigurnost majke ili?
Znala sam da postoji neka pozadina...Vratimo se u djetinjstvo, kada nam je sve bilo super.
Izbrisao sam ga, jer mi se učinio prevulgarnim.Nisam stigla pogledati video
Stenci samo sam vidjelaIzbrisao sam ga, jer mi se učinio prevulgarnim.
Otvorila pa nestalo... A slatkoDa, žena doji štence. Nakon minut učinilo mi se prevulgarno, pa sam izbrisao link.
Preslatkoo... Miran i spokojan na majcinim grudima,Još jedna riđokosa. Mmmm ... da mi je biti umjesto ovog djeteta:
Ne bašMislis da ce Venturu to napaljivat??
A jel bi pio mlijeko?Ne baš
Samo slagSamo ako staviš malo ruma , a može i s konjakom
Ne znam, nije mi to uzbudljivoA jel bi pio mlijeko?
Svi smo mastali kad smo bili klinci ja vjerujem barem 99% nas da ce nam doci neki milf jednom i pouciti nas prvim koracima u sexu, medju njima je i prvi puta vidjeti sise uzivo, opipati ih i pomaziti, a zatim i to da te ona primi za glavu i privije te njezno uz njih da ih i okusis.Kako to da vas to toliko napaljuje, kao neka sigurnost majke ili?
Eh da to je jedan od moja 3 neostvarena dječačka sna. Prvi je taj. Drugi da vozim neku bjesnu jurilicu npr Buggati i 3. Da novu čekam ko Haugh Hefner lijepo okružen sa Playboy zečicama u grudnjaku i gaćicama a sto se mene tiče mogu bit i bez grudnjaka i gaćicaSvi smo mastali kad smo bili klinci ja vjerujem barem 99% nas da ce nam doci neki milf jednom i pouciti nas prvim koracima u sexu, medju njima je i prvi puta vidjeti sise uzivo, opipati ih i pomaziti, a zatim i to da te ona primi za glavu i privije te njezno uz njih da ih i okusis.
Nista, sad obavezno sjedi i upali " Vuk s Wall Streeta" ( wolf of wall street) i maštaj.Eh da to je jedan od moja 3 neostvarena dječačka sna. Prvi je taj. Drugi da vozim neku bjesnu jurilicu npr Buggati i 3. Da novu čekam ko Haugh Hefner lijepo okružen sa Playboy zečicama u grudnjaku i gaćicama a sto se mene tiče mogu bit i bez grudnjaka i gaćica
E galebe moj ja ima iskustvo, bio lip dan odlucia ja ic vanka ,ubia se dobrim vinom i reko vicer stigla reko sebi Sime u djir zva sve zivo i nezivo taxi me vozia po gradu, dosa jednoj maloj ,poca plesat s njom ,donia i buket cvica ja njoj sve lipo, pa me udrilo na ples bilo lipa caga sve ,uneredia se da zaboravia sexat a prosla ura, i otisa ca ima i gorih stvari lipi moj eto ka moj lud um sta sam bia, sta sam radia eto plesa sam as ti uma, ne brini dignut ce se on sve u glavi lipiJel vam se ikad desilo da vam se nije mogao dici?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|