Prostitucija je davanje svog tijela za novac. Uzmimo neku s Po uzmeš 1h daš joj 600 kn pusi ti malo i seks, ako radi gfe i tjt. Odeš do Latine/ukrajinke vecina radi gfe malo se ljubite popusi ti , ližeš ju ak oces seksate se i tjt svrsis odeš . Daš joj 1200-1800 kn 1h sad ovisi kolko koja traži . Nije joj bitno jesi lijep nisi. Latine će rec da joj je to najbolji seks , al to svakom kazu tak da nebitno. U oba slučaja jel došao ja sa parama, Roger Federer , Pero Perić ili mali Ante iz nekog malog mjesta sa mora ako imamo dovoljno para jebst ćemo sva 4 u oba slučaja bio to Po ili Ege. Śto se tiče sponzorusa kod njih situacija malo složena . Kod sponzoruse ne mogu ja doci sa 800 kn i netko sa 10 tisuća kn i sad da ja očekujem da ću jebat s 800. Nema sanse , a ovaj s 10 tisuća bude s tim da će Morat kupovat stvari majicu šminke auto Itd da bi mu dala. Tako da sponzuruse i jesu i nisu prostitutke. Prostitutka da svakom ko ima onoliko novca kolko traži , a sponzorusa će dati samo onima koji imaju dubok džep, a prije toga joj kupuju razne stvari. Klasičan primjer sponzoruse je Tijana Ajfon. Ona za tjedan dana cca dobi oko 17 tisuća kn+ razni pokloni.