Sigurno nije zamisljen kao zajebancija ali su neki ga pretvorili u toLjubavni forum je zajebancija.
Sigurno nije zamisljen kao zajebancija ali su neki ga pretvorili u toLjubavni forum je zajebancija.
Znao si u šta ulaziš.Za prolivenim mlijekom se ne plače.Jašta, nego su kurve., samo drugog profila i koštaju još i više.
Imao sam jednu takvu i dobro me opelješila.
Nikad manje jebao, a nikad više novca izgubio.
Pa tko kaže da JSB plače, samo rezoniraZnao si u šta ulaziš.Za prolivenim mlijekom se ne plače.
Šta primaš sve osobnoPa tko kaže da JSB plače, samo rezonira
I lako je tebi "poslije bitke biti general", najlakše je prosipati naknadnu pamet
Citam tvoje upise i nemoj primit ovo osobno, ali glup(a) si ko kurac.Šta primaš sve osobno![]()
Ništa osobno nema u ovom slučaju niti u mom komentaru, nemam i ne želim imati spoznaju SD/SB odnosa, ali JSB iznosi svoje iskustvo i svoj stav ali i upozorenje svima koji bi se mogli zaletjeti u takav odnos.Šta primaš sve osobno![]()
Koliko godina imaju tvoje frendice?Moje dvije najbolje frendice konstantno varaju svoje dečke na način da paralelno dok su u vezi traže sponzora koji će zadovoljiti njihove apetite. Ja sam mišljenja da je to isto kao prostitucija jer dokle god ti daješ svoje tijelo u zamjenu za novac, robu, auto ili putovanje znači prostituiraš se.
Pa one su njima lutke za sex i reklamu , kad ih se zadovolje otkantaju ih i nađu mlađu ili drugu.Kako vec naceli temu sponzorusa jedno pitanje.Sta mislite o zenama nogometasa?Pod koju kategoriju one spadaju?Cast izuzecima
Pozdrav, kako da stupim do vas? Moze neki kontakt. HvalaNajjaci ste mi vi pizdopatnici koji morate placat za sex, a nemate love ni za drkanje lolda si frajer, imao bi dobru lovu za prave usluge kao sto su moje, nebi znjarao gabore i ulicarke za 200kn
![]()
Hah, kako te navuče da je poželiš tj da joj poželiš platit, Estera maherka od zanata.Pozdrav, kako da stupim do vas? Moze neki kontakt. Hvala
![]() |
Tel: 064/50-20-24
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|