Sigurno nije zamisljen kao zajebancija ali su neki ga pretvorili u toLjubavni forum je zajebancija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno nije zamisljen kao zajebancija ali su neki ga pretvorili u toLjubavni forum je zajebancija.
Znao si u šta ulaziš.Za prolivenim mlijekom se ne plače.Jašta, nego su kurve., samo drugog profila i koštaju još i više.
Imao sam jednu takvu i dobro me opelješila.
Nikad manje jebao, a nikad više novca izgubio.
Pa tko kaže da JSB plače, samo rezoniraZnao si u šta ulaziš.Za prolivenim mlijekom se ne plače.
Šta primaš sve osobnoPa tko kaže da JSB plače, samo rezonira
I lako je tebi "poslije bitke biti general", najlakše je prosipati naknadnu pamet
Citam tvoje upise i nemoj primit ovo osobno, ali glup(a) si ko kurac.Šta primaš sve osobno
Ništa osobno nema u ovom slučaju niti u mom komentaru, nemam i ne želim imati spoznaju SD/SB odnosa, ali JSB iznosi svoje iskustvo i svoj stav ali i upozorenje svima koji bi se mogli zaletjeti u takav odnos.Šta primaš sve osobno
Koliko godina imaju tvoje frendice?Moje dvije najbolje frendice konstantno varaju svoje dečke na način da paralelno dok su u vezi traže sponzora koji će zadovoljiti njihove apetite. Ja sam mišljenja da je to isto kao prostitucija jer dokle god ti daješ svoje tijelo u zamjenu za novac, robu, auto ili putovanje znači prostituiraš se.
Pa one su njima lutke za sex i reklamu , kad ih se zadovolje otkantaju ih i nađu mlađu ili drugu.Kako vec naceli temu sponzorusa jedno pitanje.Sta mislite o zenama nogometasa?Pod koju kategoriju one spadaju?Cast izuzecima
Pozdrav, kako da stupim do vas? Moze neki kontakt. HvalaNajjaci ste mi vi pizdopatnici koji morate placat za sex, a nemate love ni za drkanje lol da si frajer, imao bi dobru lovu za prave usluge kao sto su moje, nebi znjarao gabore i ulicarke za 200kn
Hah, kako te navuče da je poželiš tj da joj poželiš platit, Estera maherka od zanata.Pozdrav, kako da stupim do vas? Moze neki kontakt. Hvala
Ja mislim da su cure poduzetnice ,,,pa neka uživaju,,prodaju svoje znanje i alat, kissMoje dvije najbolje frendice konstantno varaju svoje dečke na način da paralelno dok su u vezi traže sponzora koji će zadovoljiti njihove apetite. Ja sam mišljenja da je to isto kao prostitucija jer dokle god ti daješ svoje tijelo u zamjenu za novac, robu, auto ili putovanje znači prostituiraš se.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|