Ne razumijem ove što otvore profil da bi vrijeđali i ponižavali.
Ispitivanje tržišta xD
Inače, tu se dosta govori o tome kako su "jadni i bijedni" oni koji "moraju" plaćati za sex kod "uličarki".
Dosta je tu navodnika...
Znači, ak imaš para sa strane za sex znači da si financijski stabilan. Ako nemaš, a svejedno trošiš na sex onda si financijski debilan. Neka ekipa vozi aute, ide po bircevima, puši, pa bi još i karala za lovu, a rade za kikiriki. To ne ide tako i to su debili. 2 i 2 je četri i nikak nemre bit više od toga.
Međutim...
Mislim da je na ovom foru više ljudi koji žele dobru uslugu i ne žele ju preplatit. Ni internet neću plaćat 300kn ak mogu 150. Gledaš ponudu i tražiš sebi nabolje. Tako sva tržišta funkcioniraju, pa tako i ovo.
Druga stvar, tko kaže da svi MORAMO plaćat za sex? Možda baš zato što puno radimo i imamo dovoljno novca nemamo vremena za ić po bircevima, zašprehavat, plaćat cuge cijelu večer da bi možda jebali. Ovak platiš, pojebeš, odeš i bok. Neki pak traže i više od toga. Da pričaju, maze se, itd.
Poanta je da nije da moramo plaćat, nego nam to odgovara u trenutnoj fazi života. Bar meni. Smatram da nisam neki ljepotan, ali nisam ni rugoba. Imao sam djevojke i veze i prije, imao sam i sad nedavno. Nekad sam samo lijen tražiti, a nekad baš želim platit i da u krevetu radimo stvari određene stvari koje mi se rade (a djevojka to ne da).
Naziv "uličarka" i ostale koji se upotrebljavaju od strane nekih ženskih članova foruma je odraz lošeg odgoja. Nijednu ženu ne treba tako zvati, a posebno ne kolegicu koja radi isti posao kao i ti. I da... nećeš ni ti uvijek biti mlada i lijepa. Odgovori si na ove sve poruke kad budeš imala 50+. Mirovina 0, staž 0, izgled dostatan za 300kn u autu. Razmisli.
I za kraj - sto ljudi, sto ćudi. Nisu baš svi muškarci na ovom forumu jadni, ružni i siromašni, a htjeli bi jebat. A nisi ni ti jedina lijepa žena na svijetu.
I da... mislim da bi svi bili najsretniji da imamo sređene živote. Da imaš suprugu koja ti je prezgodna i samo nju želiš i ne misliš o drugima. I obrnuto. Svi mi ovdje, ja prvi, živimo ne baš tako sređene živote. Ja svaki dan žalim kad vidim sretne obitelji oko sebe. Volio bih biti poput njih. Ali sam sjeban i svoje depre liječim sa ženama. Jednog dana ću umrijeti sam, a onda mi ni pare ni sve koje sam pojebao neće ništa značiti. Zapitajte se kako živite i zašto tako živite. A ne srat okolo... pogotovo vi mlade sugar daddy djevojčice. Sram vas i stid bilo.