Ima li mail ili broj?Ja sam vec par puta s curom iz Zadra,korektna i nije skupa.
Radi online,salje slike i videa po zelji.
Probajte ,ja cesto uzimam i uvijek top.
Telegram: Toki0808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li mail ili broj?Ja sam vec par puta s curom iz Zadra,korektna i nije skupa.
Imam samo telegram,nisam za broj ni pitaoIma li mail ili broj?
Daj broj, whatsapp ili viber.Ja sam vec par puta s curom iz Zadra,korektna i nije skupa.
odlicna ako je to ista ona sto radi preko whatsapp poziva plavusa a mala je top radi sve sto kazes punoo hvalaMaree_113 ona ti je prava. Bio vise puta kod nje. Meni je top
Potpisujem za mare,daleko najbolja.odlicna ako je to ista ona sto radi preko whatsapp poziva plavusa a mala je top radi sve sto kazes punoo hvala
imas li jos neki kontakt da valja, mozda s malo vecim grudima
al sve preporuke
Samo telegram imam ,nemam brojDaj broj, whatsapp ili viber.
pokusao s njom trazi 50e za pola sata+38766323163 whatsapp viber Instagram imam ali privatno mogu poslati ok je provjerena
Toki prevara , supcino jedna sad nek svi znaju mozes zajebat za 20 eura al to je jednom i to je to….Potpisujem za mare,daleko najbolja.
Toki0808 probaj neces pozalit,javi dojmove
Mene uvijek ispostovalaToki prevara , supcino jedna sad nek svi znaju mozes zajebat za 20 eura al to je jednom i to je to….
ne lazi lave raju normalnu , reci joj nek me nazove kad te postuje, reci da si je preporucio i da se sad momak zali da je izradjen pa ces vidjetMene uvijek ispostovala
Hahahah prevara, kretenu pusi kurac. Provaljen siPotpisujem za mare,daleko najbolja.
Toki0808 probaj neces pozalit,javi dojmove
Ne znam kakvu peofesionalnost ocekujes, prve dvije poruke koje sam razmijenio bile su cijena i kada mozes?pokusao s njom trazi 50e za pola sata
i naljutila se kad sam rekao da sam nasao jeftiniju , kaze necemo se cjenkat i
poce kao neku pricu budi sretan da te nisam objavila itd
pazite se nije profesionalna.
vjerujem da je dobra ali opet zakon trzista
i btw imal instagram il ostalo da vidim objavljujel il samo ‘prijeti’
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|