Cure u regiji za Cyber

• Začetnik teme Začetnik teme goko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma varaju, ti platis ona nesto smulja i idemo dalje, a privatni chat je tek malo jaca prevara. to je toliko odugovlacenje da je to strasno :D hahaha
jbg kuje samo da izvuku lovu.
Iz tvojih usta u božje uši :P

A da mi napravili tu neku grupu tipa cyber chat for free man vs girl, couple vs couple? Tipa pitam, več sam 3 god na tom oglasniku ali nigdje ništa đabe niti grupe za đabe, svi samo pare ništa više neko veselje ili zadovoljstvo. A i druga stvar kako doći na status iznad od new member?

A i realno dobijaš više od mađarki nego od naših cura i jeftinije su, jbt one za susret tipa 30 min računaju oko 30 do 40e a naše cure 5 min za 20 do 30 ali bez igrački i neznam šta još sve ne a druže jbt stavi 5 min 10e sa tipa dildom i bez tih faca ne faca ili kažeš ili ne kažeš facu amen i da vidiš koliko više bi zarađivale tipa onda bi možda svaki dan riskiro 10e ali 20 do 30e svaki dan zajebi i još samo diranje bez da se dog za pozu ili šta ja znam več. Ovako imaš doslovce na dnevnoj bazi suradnju i pare tipa 10 ljudi po 10e jbt 100e takvu dnevnicu niko nema a za 20 do 30e imaš max tjednu suradnju barem moje mišlenje da sam žensko 100% bi tako.
Susret sam mislio uživo da nebude nesporazuma.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh