Javi se u privatMi ga das
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u privatMi ga das
Ti tvrdiš da nije prevara? Zašto onda koristi tuđe slike u oglasu ako nije prevara?Već neko vrijeme tražim nešto novo, ima kvalitete, ali treba promjena. Napokon nešto novo i drugačije. Topla preporuka. Nova cura, cijena ok, tijelo jako dobro, naravno lice ne pokazuje i trudi se udovoljit. Eto da ne bacate pare u nadi hoće li me sad blokati. Ova cura sigurno neće...
🤩HOT KLARA MED.SESTRA😘 - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
Ako si za lud i nezaboravan provod cam2cam javi se nečeš požaliti. Nove kombinacije u ponudi Razni video uradci..mljubavni-oglasnik.net
Hana, posto je ostarila naglo i udebljala se, ne moze vise posteno zaradivati pa je pocel uzimat pare i nestat tako da nemojte padat na foru vise. Ako zelite radije posaljite meni poruku ako zelite njene golotinje koje sam skupio tokom godina dok je bila fer. Isto tako imam i hrpu screenshotova ako netko zeli vidjet crno na bijelo kako krade i laze. Pamet u glavu i cuvajte pareEvo ga novo negativno iskustvo s Hanom. Nakon uplate od 35€ laganica blok. Dok nije trebalo uplatiti, odgovarala je unutar 5 min, sad je netragom nestala. Isto mi se dogodilo prošle godine s njom, ali to puno govori i o mojoj inteligenciji.
Opet isti lik ocito nije na cisto u glavi hhh xDSamo se želim još jednom ispričati za sve moje prethodne komentare Jedinoj pravoj syber milf droljici Hani,koji su naravno bili neiskreni samo iz razloga što sam bio frustriran jel nisam dobio što sam htio ,ispostovala je svaki dogovor i evo sad smo odradili kameru i uvijek sam zadovoljan njenim vještinama zato joj se uvijek i vraćam te svima preporučujem jedinu milficu Hanu.
ja-ti-on je Hana. Rekla mi je sta da napisem ovdje kao komentar pa da ce onda napokon odradit video poziv za koji je bila placena 50 eura prije dva tjedna i od onda me izbjegava.Ekipa...od svih navedenih ima li koja da zaista valja i da lici na nesto,i da zeli pokazali lice(osim Hane) za dobru nagradu na kameri?
Ili i dalje velika vecina fake oglasa?
Molim link
Unaprijed hvala
Evo tu crno na bijelo kako me ucjenjuje sta da ovdje napisem kao komentar ako zelim dobit vec placenu uslugu od koje bjezi 2 tjednaOpet isti lik ocito nije na cisto u glavi hhh xD
Ako bi mogao odgovor tko je navedena, i kako stupiti u kontaktPogledajte prilog 4828dali je neko bio sa ovom na kameri ako je molim vas da mi date broj ja sam ga izgubil
Nije toliko problem u curama (mada i one nekad zajebu) vec u muskarcima koji se predstavljaju kao cure.Vi ste prevaranti svi, a ne cure. Javljate se i očekujete besplatnu uslugu. Sramota.
Brate ja je ne bi za djaba na camPa ako sam uplatio 30 eura to nije besplatna usluga...znači prevara Pogledajte prilog 4846
TinaMože preporuka za cyber?
0958125305Pogledajte prilog 4828dali je neko bio sa ovom na kameri ako je molim vas da mi date broj ja sam ga izgubil
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|