Kapetan Kuka
Member
Prevarantica!! Ne nasjedajte!Ako koga zanima plus size bucka prirodnog izgleda javite se, nudim razne opcije, sve osim uživo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevarantica!! Ne nasjedajte!Ako koga zanima plus size bucka prirodnog izgleda javite se, nudim razne opcije, sve osim uživo
Potvrdujem.. leyla i bucka90 je ista osobaPrevarantica!! Ne nasjedajte!
To sam i ja posumnjaoPotvrdujem.. leyla i bucka90 je ista osoba
Sve same prevare. Osim par poznatih cura koje ovo nude nijedna nova se vec duze vremena nije pojavila. Samo zicanje bonova i uplata na aircashTo sam i ja posumnjao
Mozda netko drugi ne nasjedne. Uzasno koliko ima prevaranata ovdje.a jebiga dragi.. kako nisi odma skuzio da je montirano ? Jer se jasno vidi, gornji lijevi cosak da nije isti papir a u desnom prijelaz bluran (mutan)
Posto sam ja gospodin ne zelim objaviti screen komunikacije i a bona.. A sam si se otkrio da si se javljao s razlicitih mailova jer u komunikaciji s ovim mailom koji je u oglasu nema spomena o korpulentnijoj cure vec u komunikaciji s jednog drugog maila u kojem navodis da si plavusa s vecom guzom i grudima. Tako da bolje priznaj sto radis.Ajde šta pišeš gluposti , prvo si mi se javljao na mail da ne voliš kurpulentnije žene , a onda mi za kameru nudiš 10e , šta si se našao uvrijeđeno šta sam ti rekla da ti za 10e mogu samo sise pokazat, za 10e se pretplati na moj onlyfans (dat ću ti pristup) pa vidi dal je fejk profil.
daj link od OF plsAjde šta pišeš gluposti , prvo si mi se javljao na mail da ne voliš kurpulentnije žene , a onda mi za kameru nudiš 10e , šta si se našao uvrijeđeno šta sam ti rekla da ti za 10e mogu samo sise pokazat, za 10e se pretplati na moj onlyfans (dat ću ti pristup) pa vidi dal je fejk profil.
Jel ima nekakav mail za kontaktBlack Devil i BlackDevil po želji kam,slike i videa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|