Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bik iz Ukrajine, imam 29 godina, kurac mi je 18 cm, jebem tuđe žene već 6 godina. Nažalost, govorim samo engleski. Mogu li vam se pridružiti?Neko u zg da bi ga zanimalo otic na trojku il 2 na 2 ili neki bull sa velikim kurcem ko je zainteresiran moze u priv
on je bull preveo doslovno hahhahahaJa sam bik iz Ukrajine, imam 29 godina, kurac mi je 18 cm, jebem tuđe žene već 6 godina. Nažalost, govorim samo engleski. Mogu li vam se pridružiti?
Bolje odi malo jebat oko PokrovskaJa sam bik iz Ukrajine, imam 29 godina, kurac mi je 18 cm, jebem tuđe žene već 6 godina. Nažalost, govorim samo engleski. Mogu li vam se pridružiti?
Odi brani Ukrajinu ostavi se RHBolje odi malo jebat oko Pokrovska
Za go treba imati... Muda...Bolje odi malo jebat oko Pokrovska
Svima vama dezerterima bi ukinuo pristup internetu. Jebo bi i glumio frajera, a ni drzavu nemas muda branit. PljucJa sam bik iz Ukrajine, imam 29 godina, kurac mi je 18 cm, jebem tuđe žene već 6 godina. Nažalost, govorim samo engleski. Mogu li vam se pridružiti?
Odi braniti svoju domovinuSvima vama dezerterima bi ukinuo pristup internetu. Jebo bi i glumio frajera, a ni drzavu nemas muda branit. Pljuc
Ti si jajara bez mudaJa sam bik iz Ukrajine, imam 29 godina, kurac mi je 18 cm, jebem tuđe žene već 6 godina. Nažalost, govorim samo engleski. Mogu li vam se pridružiti?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|