Čini se meni da mnogi iz zajebancije bacaju pitanjaSvaka tema se pretvori u jebeni oglasnik dajte ljudi malo samopoštovanja.necete ovako jebati nikada a ni onda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini se meni da mnogi iz zajebancije bacaju pitanjaSvaka tema se pretvori u jebeni oglasnik dajte ljudi malo samopoštovanja.necete ovako jebati nikada a ni onda
Nadaj seČini se meni da mnogi iz zajebancije bacaju pitanja
apsolutno točno. nažalost, čini mi se da postoji puno više pravih cuckold parova nego pravih bullova. I ono malo parova što se odvaži krenuti u potragu za nekim bullom vrlo brzo bude odvraćena od te namjere ponašanjem "bullova" na netu. Nama se to dogodilo i znam o čemu govorim.Ocito je ona mala sacica parova, iskrenih u zelji da pronadu nekog, izgubila strpljenje i narasla im tvrda koza, od likova koji forsiraju, nemaju manire, izgubljeni su u vremenu i prostoru, tako ucinili stetu iskrenim pojedincima, tesko doci u kontakt a jos teze popricati, ljudi odmah daju crveni karton i prekidaju razgovor samo nakon jednog pogresnog koraka, steta, no ipak, nada umire posljednja, nadam se naci nekog zanimljivog
cuckoldconsultant.comEkipa, koje stranice gledate za cuckold? Koje su popularne?
Ni tzv. "parovi" ne zaostaju u fejkingu. Kada tražiš autentičnu sliku sa konkretnim datumom, kao da pitaš litru krvi od njih pa se nađu uvrijeđeni i pronađu sto načina zbog čega se slika, u tom konkretnom trenutku dogovaranja ne može poslati. Provjerene kombinacije fejkera; fotke datuma otprije 10 godina, drugo fotke sa datumom bez imena portala ili foruma (ukradene sa europskih swing sajtova), treće fotke napravljene od screenshota vulgaris i uvećene kao novi jpeg (ujedno najblesavija sorta fejkera), četvrto fotke ukradene sa društvenih mreža, koje izađu fejk i neautentične u osnovnom google-pics pretraživanju.apsolutno točno. nažalost, čini mi se da postoji puno više pravih cuckold parova nego pravih bullova. I ono malo parova što se odvaži krenuti u potragu za nekim bullom vrlo brzo bude odvraćena od te namjere ponašanjem "bullova" na netu. Nama se to dogodilo i znam o čemu govorim.
Misilim da svi znamo dovoljno o čemu se radi i nagledali smo se dovoljno, ali eto svakoj budali njegovo veselje. Čak u bonovima i iznuđivačima vidim više smisla jer se radi o konkretnom pokušaju ostvarenja konkretni materijalne koristi, a ova druga kategorija su potpuni pacijenti u svakom pogleduDosta tih profila zena nema pojma o tome da je na nekoj stranici nego lik drka na tu temu i onda prizna na kraju da je samo on na profilu to je sto se tice smokve na primjer
U potpunosti si u pravuNi tzv. "parovi" ne zaostaju u fejkingu. Kada tražiš autentičnu sliku sa konkretnim datumom, kao da pitaš litru krvi od njih pa se nađu uvrijeđeni i pronađu sto načina zbog čega se slika, u tom konkretnom trenutku dogovaranja ne može poslati. Provjerene kombinacije fejkera; fotke datuma otprije 10 godina, drugo fotke sa datumom bez imena portala ili foruma (ukradene sa europskih swing sajtova), treće fotke napravljene od screenshota vulgaris i uvećene kao novi jpeg (ujedno najblesavija sorta fejkera), četvrto fotke ukradene sa društvenih mreža, koje izađu fejk i neautentične u osnovnom google-pics pretraživanju.
Sa druge strane imao sam i loših iskustava prilikom slanja fotki od pokušaja iznuđivača i fejk profila koji traže bonove i novac, zato, ipak ne bih preporučio bilo kome da šalje fotke lica ili bilo koji oblik iznošenja osobnih podataka na nepoznate profile. Omjer stvarnih osoba i fantomskih profila nesrazmjerno je loš, a jedini (konkretni) pristup je da ukoliko osoba/par odbija konkretni susret uživo za razgovor za pretpostaviti je, da kao i sve prethodno navedeno, u pozadini radnje čuči fantomski profil ili simulakrum nečijih virtualnih želja i očekivanja koje se nikada neće konkretno ostvariti, ili sa druge strane konkretna prevara iznuđivanja novca i bonova.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|