Zaljubljen
Active member
Oborio te s nogu, il te izbio iz ekstenzija za kosu?Iznenada neki lik sto razmišlja, mmm refreshing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oborio te s nogu, il te izbio iz ekstenzija za kosu?Iznenada neki lik sto razmišlja, mmm refreshing
Ne znam šta je poenta ovog tvog posta, osim da si drkadžija koji pamti detalje o oglasima pre 4 godine300€ 1h , a sad navodno ima cum in mouth, a prije 3, 4 godine nezz kad sj bila u zg si tražila dodtanih 50 za svršavanje u usta. Iako je cijena već tada bila
Oko 250€ 1 h ak se dobro sjecam
Jeste300€ 1h , a sad navodno ima cum in mouth, a prije 3, 4 godine nezz kad sj bila u zg si tražila dodtanih 50 za svršavanje u usta. Iako je cijena već tada bila
Bilo je to pre 2, u 22300€ 1h , a sad navodno ima cum in mouth, a prije 3, 4 godine nezz kad sj bila u zg si tražila dodtanih 50 za svršavanje u usta. Iako je cijena već tada bila
Bio sam 20 ili 22 kod nje. Prije 2-4 godine tada je tražila 50€ za svršavanje u usta a bila je 250 € 1h a sad je 300 i uključeno je kao to isto kao i lizanje uključeno a meni tada nije dala da ližem. Poanta je cemu tako visoke cijene 200€ pol h pa to inače traže za 1hNe znam šta je poenta ovog tvog posta, osim da si drkadžija koji pamti detalje o oglasima pre 4 godine
Tako je. Puno bezveze blabla a nikakve recenzije. Dakle nema koristi od teme.Ovu temu treba izbrisati...
Socijalizam je odavno mrtav, ne znam što je toliki problem da to shvatiteBio sam 20 ili 22 kod nje. Prije 2-4 godine tada je tražila 50€ za svršavanje u usta a bila je 250 € 1h a sad je 300 i uključeno je kao to isto kao i lizanje uključeno a meni tada nije dala da ližem. Poanta je cemu tako visoke cijene 200€ pol h pa to inače traže za 1h
Stariš kao dobro vino, voli te tvoj ludi MostaracSmatram da ima smisli sada dignuti cene, jer ipak se starim, pa za nekih 4-5 godina se vratim na ono sto je bilo pre.
Ako se neko ne slaže, mnogo sam zainteresovana da napišu svoje mišljenje
Ali zato ližeš nešto što je primilo kurac od drugoga prethodnoSex bez lizanja pičke nije sex koji bih platio, niti bih išao kod neke koja to posebno naplaćuje. Ne stavljam k u nešto što ne mogu polizat prije.
Još kad neka brazilka ili sl sto nije imala vremena da se okupa… DeliciosAli zato ližeš nešto što je primilo kurac od drugoga prethodno
Svaka Brazilka koju ja znam bila je cistaJoš kad neka brazilka ili sl sto nije imala vremena da se okupa… Delicios
Pa evo ti plati tih 300 pa nam javi kako je biloTako je. Puno bezveze blabla a nikakve recenzije. Dakle nema koristi od teme.
Još kad neka brazilka ili sl sto nije imala vremena da se okupa… Delicios
Za tebe I posle kurca nije problem, još bolje ako ga imaSvaka Brazilka koju ja znam bila je cista
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|