Crystal
Well-known member
Neću ovde pisati ulicuGdje ces biti u prostoru u Zg mislim da cu sutra popodne doc do tebe
Već sam imala iskustvo i ZG da me lik čekao i pratio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću ovde pisati ulicuGdje ces biti u prostoru u Zg mislim da cu sutra popodne doc do tebe
Glupane sutra je nedjeljaGdje ces biti u prostoru u Zg mislim da cu sutra popodne doc do tebe
Ma hoće on sutra breGlupane sutra je nedjelja
Možda je bio soul ili netko sličan njemu. A nis ja bi u četvrtak možda mogao doc do tebeNeću ovde pisati ulicu
Već sam imala iskustvo i ZG da me lik čekao i pratio
Al prvo je odvedi na misuKonačno mogu ostvarit svoj životni san da jebem Crystal u guzu
Mislim da je bolje poslije, neću valjda ići ispovijediti da sam gurao u guze i onda taj isti dan kasnije opet guratAl prvo je odvedi na misu
Prvo, to joj je preduvjetMislim da je bolje poslije, neću valjda ići ispovijediti da sam gurao u guze i onda taj isti dan kasnije opet gurat
Katolička ili pravoslavna crkvaPrvo, to joj je preduvjet
KatoličkaKatolička ili pravoslavna crkva
Ako se odlučite vjenčat nemojte mene zvat za kuma . Nemam ja vise tolko love istrošio se.Mislim da je bolje poslije, neću valjda ići ispovijediti da sam gurao u guze i onda taj isti dan kasnije opet gurat
Ma jok, neki bolesnik, nije ni hteo da jebe, nego da trci za mnom i da vrišti CRYYYYSTAAAL HOĆEMO NA KAHVUMožda je bio soul ili netko sličan njemu. A nis ja bi u četvrtak možda mogao doc do tebe
Ja bih u dzamijuAko se odlučite vjenčat nemojte mene zvat za kuma . Nemam ja vise tolko love istrošio se.
Platis meni 400€ i gledaj mene i nju u akcijiJa bi promatrao kristal u akciji s drugim.
Zar nije 300?Platis meni 400€ i gledaj mene i nju u akciji
Ili sebi uzmeš stojuZar nije 300?
Nebi voliš ti katoličku crkvu u MostaruJa bih u dzamiju
Ma jok, neki bolesnik, nije ni hteo da jebe, nego da trci za mnom i da vrišti CRYYYYSTAAAL HOĆEMO NA KAHVU
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|