Zaljubljen
Active member
Al prvo je odvedi na misuKonačno mogu ostvarit svoj životni san da jebem Crystal u guzu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al prvo je odvedi na misuKonačno mogu ostvarit svoj životni san da jebem Crystal u guzu![]()
Mislim da je bolje poslije, neću valjda ići ispovijediti da sam gurao u guze i onda taj isti dan kasnije opet guratAl prvo je odvedi na misu
Prvo, to joj je preduvjetMislim da je bolje poslije, neću valjda ići ispovijediti da sam gurao u guze i onda taj isti dan kasnije opet gurat![]()
Katolička ili pravoslavna crkvaPrvo, to joj je preduvjet![]()
KatoličkaKatolička ili pravoslavna crkva![]()
Ako se odlučite vjenčat nemojte mene zvat za kuma . Nemam ja vise tolko love istrošio seMislim da je bolje poslije, neću valjda ići ispovijediti da sam gurao u guze i onda taj isti dan kasnije opet gurat![]()
Ma jok, neki bolesnik, nije ni hteo da jebe, nego da trci za mnom i da vrišti CRYYYYSTAAAL HOĆEMO NA KAHVUMožda je bio soul ili netko sličan njemu. A nis ja bi u četvrtak možda mogao doc do tebe
![]()
Ja bih u dzamijuAko se odlučite vjenčat nemojte mene zvat za kuma . Nemam ja vise tolko love istrošio se.
Platis meni 400€ i gledaj mene i nju u akcijiJa bi promatrao kristal u akciji s drugim.
Zar nije 300?Platis meni 400€ i gledaj mene i nju u akciji
Ili sebi uzmeš stojuZar nije 300?
Nebi voliš ti katoličku crkvu u MostaruJa bih u dzamiju
Ma jok, neki bolesnik, nije ni hteo da jebe, nego da trci za mnom i da vrišti CRYYYYSTAAAL HOĆEMO NA KAHVU
Tako je . Ja sam poznavao jednu al povukla se nazalost. Ja kažem ajmo na kavu i ja dodem dobim sok i sexKava nikad nije zbog kave. I to što trči znači da se već razgibao. Bar bi ti trebala poznavati muškarce.
Hoće karinđat samo nije htio to ko seljak kao sto moj frend zna uletit svima transicama običnom curama how much i tjtHoće bošnjo mošnjo kaaahvu jahrane
Moze broj?Nisam stigla u Brčko, već mi piše lik i traži adresu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |