Pa zašto onda nisi tu?Nemam ja zabranu, rekla sam tako da odjebite od mene više sa “kad dođeš u Hr”
Al đaba sam to rekla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zašto onda nisi tu?Nemam ja zabranu, rekla sam tako da odjebite od mene više sa “kad dođeš u Hr”
Al đaba sam to rekla
Crystal,što ti znače one tablete u naslovnoj?Nemam ja zabranu, rekla sam tako da odjebite od mene više sa “kad dođeš u Hr”
Al đaba sam to rekla
Znači da sam stavila tablete na naslovnuCrystal,što ti znače one tablete u naslovnoj?
Ne znaš? Pod nickom Crystal se krije psihijatar koji je zastupnik jednog farmaceutskog brenda. Pošto je ovaj forum okupljalište ludaka, on ti radi naučnu studiju za testiranje eksperimentalnog lijeka za tretman psihičkih poremećaja...Preko pp mi je priznao da je na osnovu ovoga foruma usavršio formulu i otkrio tržište za plasman lijeka u ohoho količinamaCrystal,što ti znače one tablete u naslovnoj?
Najlakse je vrijeđati,a bome si me povrijedio.
Evo mene ja biAko se druzite sa zenama,dođite u Split i ja cu vas ugostit kod mene.Ne zezam se ozbiljna sam.
Da,pa nije valjda da to konzumirašZnači da sam stavila tablete na naslovnu
Šta će mi tablete za povećanje kurca?Da,pa nije valjda da to konzumiraš
Za to ne postoje tablete.Šta će mi tablete za povećanje kurca?
Šta će mi tablete za povećanje kurca?
To su tablete za liječenje anksioznog poremećaja. ????Za to ne postoje tablete.
To sam i ja rekoŠta će mi tablete za povećanje kurca?
To su tablete za jebačunu sa čečom i/ili dagestancemTo su tablete za liječenje anksioznog poremećaja. ????
Pa ne jebeš se valjda sa njima????To su tablete za jebačunu sa čečom i/ili dagestancem![]()
Stă te boli kurac??Pa ne jebeš se valjda sa njima????
Dobro,što se odmah ljutiš,nego reci ti meni zašto si samo u Bosni i Srbiji,zašto ne želiš doći u Hrvatsku,u Slavoniju na primjer,to ti je blizu,a i siguran sam da bi imala posla preko glave.Stă te boli kurac??
Peto oženi je da dobije pepireDobro,što se odmah ljutiš,nego reci ti meni zašto si samo u Bosni i Srbiji,zašto ne želiš doći u Hrvatsku,u Slavoniju na primjer,to ti je blizu,a i siguran sam da bi imala posla preko glave.
Pozdrav! Neću nikoga tlačiti ali ja bih te volio vidjeti u Zadru, nikad dosta domačih curaStă te boli kurac??
Lepo sam pitala šta te boli kuracDobro,što se odmah ljutiš,nego reci ti meni zašto si samo u Bosni i Srbiji,zašto ne želiš doći u Hrvatsku,u Slavoniju na primjer,to ti je blizu,a i siguran sam da bi imala posla preko glave.
Ne boli mene ništa,ali tebe izgleda svrbi nešta(p.s.volim i ja tebe) !!!!!!Lepo sam pitala šta te boli kurac
Možda sam morala ovako: šta te boli kurac![]()
![]()
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |