Neiskusan1991
Active member
E svaštaNi jednu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E svaštaNi jednu
Kristalima.....Banja luka je br 1
Pa Mostar, Sa/Tu
Da mi dolaze SVE KO SE DOGOVORI, vozila bih e klasu lagano
Ne može uć u hrvatsku ima zabranudođi u Zg...neces pozaliti
Lokacija je wc pa Tv malo i takoNa kojoj lokaciji si danas i sutra?
Fuj debela siAko se druzite sa zenama,dođite u Split i ja cu vas ugostit kod mene.Ne zezam se ozbiljna sam.
Nemam ja zabranu, rekla sam tako da odjebite od mene više sa “kad dođeš u Hr”Ne može uć u hrvatsku ima zabranu
Kako znaš kako izgleda?Fuj debela si
a tvoj mozak je izgleda na razini nekog/neceg novog sto jos nismo vidjeli,treba ustanoviti koliko si u glavi ret......n! takve kao ti treba dovesti jako puno crnaca pa da uzivas igrajuci se i druzeci snjima! cemu vrijedanje? jel ti tko sta lose napravio rekao? gdje je nestala kultura,pristojnosti,ljubaznost,duhovitost?Fuj debela si
I ti si debel?a tvoj mozak je izgleda na razini nekog/neceg novog sto jos nismo vidjeli,treba ustanoviti koliko si u glavi ret......n! takve kao ti treba dovesti jako puno crnaca pa da uzivas igrajuci se i druzeci snjima! cemu vrijedanje? jel ti tko sta lose napravio rekao? gdje je nestala kultura,pristojnosti,ljubaznost,duhovitost?
Najlakse je vrijeđati,a bome si me povrijedio.Fuj debela si
Pa zašto onda nisi tu?Nemam ja zabranu, rekla sam tako da odjebite od mene više sa “kad dođeš u Hr”
Al đaba sam to rekla
Crystal,što ti znače one tablete u naslovnoj?Nemam ja zabranu, rekla sam tako da odjebite od mene više sa “kad dođeš u Hr”
Al đaba sam to rekla
Znači da sam stavila tablete na naslovnuCrystal,što ti znače one tablete u naslovnoj?
Ne znaš? Pod nickom Crystal se krije psihijatar koji je zastupnik jednog farmaceutskog brenda. Pošto je ovaj forum okupljalište ludaka, on ti radi naučnu studiju za testiranje eksperimentalnog lijeka za tretman psihičkih poremećaja...Preko pp mi je priznao da je na osnovu ovoga foruma usavršio formulu i otkrio tržište za plasman lijeka u ohoho količinamaCrystal,što ti znače one tablete u naslovnoj?
Najlakse je vrijeđati,a bome si me povrijedio.
Evo mene ja biAko se druzite sa zenama,dođite u Split i ja cu vas ugostit kod mene.Ne zezam se ozbiljna sam.
Da,pa nije valjda da to konzumirašZnači da sam stavila tablete na naslovnu
Šta će mi tablete za povećanje kurca?Da,pa nije valjda da to konzumiraš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|