posto je balkan, najbolji auto na svijetu, golf 3Zavisi koji auto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posto je balkan, najbolji auto na svijetu, golf 3Zavisi koji auto
Moze li Jaguar?
Pogotovo u RHPa ima i lepih kuraca hehe
ne pijem, samo žestoka pića, imal to kod tebe? da se lakše opustimIMG 0625 — Postimages
postimg.cc
Taman pakujem srvari, stavicu flašune pijem, samo žestoka pića, imal to kod tebe? da se lakše opustim
U Derventi koliko mi je poznato imaš dobar h9tel Biser. Od motela imaš na onoj raskrsnici motel Dvor i to je otprilike to.htjela Sam nešto lepo da iznajmim DOK ONO KURAC, ima samo u Dervente nešto
Zabranjeno voće je najslađePogotovo u RH
Hotel Biser, da se smesti biser…U Derventi koliko mi je poznato imaš dobar h9tel Biser. Od motela imaš na onoj raskrsnici motel Dvor i to je otprilike to.
Potrudit ću se da dođem sto prijeZabranjeno voće je najslađe
Falim ti na whatsup, pa odblokiraj mePotrudit ću se da dođem sto prije
Ivane ti se?Crystal Riči iz guzice ti...
NisamIvane ti se?
Pisi ako budes dolazila u Derventu.Hotel Biser, da se smesti biser…
Crystal ima prave mušterije među onima sto ne pišu ovde, nego čitajuDa ova Crystal ima prave mušterije među onima koji joj ovuda pišu već bi položila prvi milion...
U Brodu imaš apartmane M&M, nisu nesto sređeni. I Hotel ONYX. Mislim da je to to što tamo ima.htjela Sam nešto lepo da iznajmim DOK ONO KURAC, ima samo u Dervente nešto
PostimU Brodu imaš apartmane M&M, nisu nesto sređeni. I Hotel ONYX. Mislim da je to to što tamo ima.
Ako budeš u Derventi reći ću ti gdje su najbolji ćevapi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|