Crystal
Well-known member
Lik mi poslao curu sto prima 2 kurca u dupe i pitao je KAKVA JE NJENA PRIČA???Dokurčio si i ovdje ljudima, a kamoli njoj. Mogu tek da zamislim koliko si dosadan njoj bio sa porukama na WhatsApp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik mi poslao curu sto prima 2 kurca u dupe i pitao je KAKVA JE NJENA PRIČA???Dokurčio si i ovdje ljudima, a kamoli njoj. Mogu tek da zamislim koliko si dosadan njoj bio sa porukama na WhatsApp.
Lik mi poslao curu sto prima 2 kurca u dupe i pitao je KAKVA JE NJENA PRIČA???
Duboka i široka ?Lik mi poslao curu sto prima 2 kurca u dupe i pitao je KAKVA JE NJENA PRIČA???
barbie sins?Lik mi poslao curu sto prima 2 kurca u dupe i pitao je KAKVA JE NJENA PRIČA???
3 duboka, 2 široka, veća pica od potokaDuboka i široka ?
Lara de Santisbarbie sins?
Najbolje da si tu u srijedu, nama iz hr neradni danDa, dolazim sigurno
Ko bog17.04-21.04 Brčko
Jesil ovo i ti digla cijene?17.04-21.04 Brčko
Inflacija prijatelju. Mora i ona od neceg zivjet. Zakon ponude i potraznjeJesil ovo i ti digla cijene?
Dobra im ta inflacija ja cekam celu godinu da mi dignu plaću one u mjesec dignu dva putaInflacija prijatelju. Mora i ona od neceg zivjet. Zakon ponude i potraznje
Gđe si ti tu cene videoJesil ovo i ti digla cijene?
I sokStavim cene s obzirom na troškove
u Bosni ja mogu za 50€ platiti apartman, ručak, večeru i još će mi ostati
U Srb samo apartman, u Zg samo da popusim kurac
Da si pročitao temu od početka, a svi vidimo da nisi, znao bi da Crystal stiže u Slavonski brod idući tjedan i to po promotivnoj cijeni. Lista se vec dobrano popunila, ako zelis upasti, pozuri. Dovoljno je samo da ostaviš poruku ovdje koja doslovno glasi: Može broj?Pozdrav. Novi sam na forumu pa me zanima dali postoji mogućnost dolaska u Sl. Brod
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|